Nincs engedélyezve a javascript.
Franciaország
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 500 helyett
3 375 Ft
25 %
A National Geographic Society sokat próbált utazói folyton-folyvást járják glóbuszunk érdekes országait. De nemcsak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg ezúttal a Franciaországba utazni vágyó olvasóval.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nemcsak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló - hogyan állítsuk össze a legokosabban franciaországi utazásunk menetrendjét?

Kalandra fel!: Különleges és testközeli élmények, többek között középkori vár építése, parfümkészítés, vásárlás a párizsi bolhapiacon és belekóstolás egy kastély életébe.

Bennfentes tippek: Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók - a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.

Séták és autós túrák: Az adott terület színkódolt térképeivel; a többi között a párizsi Latin negyed, elzászi borút, a Loire-völgy kastélyai, a burgundiai Côte d'Or és a Dordogne-völgy.

Kirándulások: Egyebek között alpesi vízesések a Jurában, vonatkirándulás a Pireneusokon át és vacsora egy barlangétteremben.

Ne hagyjuk ki!: Különösképpen ajánlott helyek és programok.

Fényképek, illusztrációk és térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

Adatok
Raktári kód:
722563
ISBN:
6155105159
EAN:
9786155105159
Eredeti megnevezés:
National Geographic Traveler France
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
135 x 214 x 22
Tömeg [g]:
700
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top