Nincs engedélyezve a javascript.
Prága és a Cseh Köztársaság
Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
6 000.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A National Geographic Society sokat próbált utazói folyton-folyvást járják glóbuszunk érdekes országait. De nemcsak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg ezúttal az vágyó olvasóval.
Leírás a könyvről
A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nemcsak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.Az utazás megtervezése: Prága és Csehország átfogó áttekintése, hogy utazásunkat a rendelkezésre álló időhöz igazítsuk és az igényeinkre szabjuk.

Kalandra fel!: Egyedülálló élmények aktív részvétellel: bogyószedés, sörtúrák, látogatás szénbányákban, lovaglás a hegyekben, marionettkészítés.

Bennfentes tippek: A National Geographic fotósai, szerzői és felfedezői valamint helyi szakértők nyújtanak különleges információkat közkedvelt helyekről, gyakorlati tudnivalókról és egyebekről.

Séták és autós túrák: Pl. Prága Óvárosába, Dél-Csehországba, a kastélyok földjére, az észak-morvaországi Olomoucba, a nyugat-csehországi Karlovy Varyba; a leírásokat színes térképek egészítik ki.

Kirándulások: Pl. a Český ráji Trosky-várba, a német-osztrák határon fekvő Sumavába, az észak-morvaországi Wallach skanzenbe és a strahovi kolostor teológiai könyvtárába.

Ne hagyjuk ki!: Minden fejezetben megtalálható listák, melyek az ajánlott helyeket és tevékenységeket részletesen bemutató leírásokat jelzik.

Fényképek, illusztrációk és térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.
Adatok
Raktári kód:
722561
ISBN:
6155105135
EAN:
9786155105135
Eredeti megnevezés:
National Geographic Traveler Prague & the Czech Republic
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
135 x 214 x 19
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
590
Hozzászólások