Nincs engedélyezve a javascript.
Párizs

Párizs

Történelem, építészet, természet, múzeumok - Párizsi élet művészszemmel

Jelenleg nem rendelhető
3 990 helyett
1 995 Ft
50 %
"(...) A Corvina kulturális útikönyvei azoknak szólnak, akik arra vágynak, hogy maguk fedezzenek fel egy várost, de egyúttal megismerjék annak kulturális örökségét is, hogy csak kíváncsian bóklásszanak, de közben mindent megtudjanak az adott helyről.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"(...) A Corvina kulturális útikönyvei azoknak szólnak, akik arra vágynak, hogy maguk fedezzenek fel egy várost, de egyúttal megismerjék annak kulturális örökségét is, hogy csak kíváncsian bóklásszanak, de közben mindent megtudjanak az adott helyről. (...)" (részlet az Előszóból)Történelem: Hódítások, csaták, forradalmak... több mint 2000 év története Lutetiától a modern város kialakulásáig.

Építészet: A városszerkezet kialakulásának jelentős mozzanatai a járdák megjelenésétől a nagykörutak megépítéséig, a Notre-Dame-tól az Eiffel-toronyig.

Természet: Francia stílusú kertek, haussmanni parkok, meglepően gazdag növény- és állatvilág.

Múzeumok: Kivételes kulturális örökséget őrző múzeumok, köztük a három óriás: a Louvre, az Orsay Múzeum és a Pompidou Központ.

Párizsi élet: Elegancia, jó ételek-italok béhémség... pezseg az élet a párizsi utcákon mindenütt: a kávézók teraszaitól a metróállomásokig, a nagyáruházaktól a Szajna-parti könyvárusokig, a sörözőktől a music hallig.

Művészszemmel: Balzac vagy Valéry tolla, Monet vagy Matisse ecsetje a sokszínű Párizst tárja az olvasó elé.

A könyv végén a párizsi városnegyedek térképei találhatók.

Adatok
Raktári kód:
724749
ISBN:
9631360905
EAN:
9789631360905
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
125 x 210 x 15
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top