Nincs engedélyezve a javascript.
Az égi ösvény

Az égi ösvény

A Szent Jakab-út

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
2 999 helyett
1 500 Ft
50 %
Több mint ezer éve zarándokolnak az emberek az észak-spanyolországi Santiago de Compostelába, Szent Jakab sírjához. Carmen Rohrbach, a kalandvágyó írónő útra kel, hogy kövesse a múlt zarándokainak nyomait.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A Szent Jakab-út szépségei.

Több mint ezer éve zarándokolnak az emberek az észak-spanyolországi Santiago de Compostelába, Szent Jakab sírjához.

Carmen Rohrbach, a kalandvágyó írónő útra kel, hogy kövesse a múlt zarándokainak nyomait. Egyetlen hátizsákkal és egy zarándokútlevéllel járja végig az út spanyol szakaszát. Erdőkön és mezőkön gyalogol keresztül, élvezi a természet magányát, gyönyörködik a csillagos égben, és gyakran kerül közel a teljes kimerültséghez.

Ám a barátságos, segítőkész emberek, a múlt máig élő emlékei és a természet csodái bőségesen kárpótolják a nehézségekért.Carmen Rohrbach Bischofwerdában született. Greifswaldban és Lipcsében tanult biológiát, tanulmányait a Max Planck Intézetben fejezte be, majd Münchenben doktorált. Ma Németország egyik legkedveltebb útikönyvírója. Ezenkívül folyóiratokban publikál, illetve előadásokat tart útjairól, melyeket Dél-Amerikában, Afrikában, Ázsiában és az arab országokban tett.

Adatok
Raktári kód:
724832
ISBN:
6155105074
EAN:
9786155105074
Eredeti megnevezés:
Jakobsweg
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
120 x 180 x 20
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top