Nincs engedélyezve a javascript.
Huskykkal Alaszkán át
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
1 500 Ft
50 %
Dieter Kreutzkamp két telet töltött feleségével és kislányával a Tanana és Yukon folyó melletti romantikus faházban. Ez idő alatt több mint ötezer kilométert tett meg huskycsapatával a veszélyekkel teli fehér sivatagban, és részt vett a híres Iditarod kutyaszánhúzó versenyen. A kalandozó, fotográfus, közigazgatási szakember és sok ország alapos ismerője eddig harminc könyvet írt úti élményeiről.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A szánhúzó kutyák birodalmában."Üvöltés szakítja meg az éjszaka csendjét, egyre hangosabbá és követelőzőbbé válik: - Énekelj velem! - hallatszik a sötétben. Csatlakozik hozzá egy második, majd egy harmadik és egy negyedik is, végül szinte százhangú kórus ordítja az ősrégi dalt, a messzi észak énekét fújják, a farkasok dallamát. Ez az alaszkai szánhúzó kutyák dala is."

Dieter Kreutzkamp két telet töltött feleségével és kislányával a Tanana és Yukon folyó melletti romantikus faházban. Ez idő alatt több mint ötezer kilométert tett meg huskycsapatával a veszélyekkel teli fehér sivatagban, és részt vett a híres Iditarod kutyaszánhúzó versenyen.Dieter Kreutzkamp nagy szenvedéllyel utazik, kerülve a kitaposott ösvényeket, Összesen több mint tizenkét évig tartó világjáró útjai - autón, motorkerékpáron, kenun, biciklin, gyalog éppúgy, mint szánhúzó kutyákkal és lovakkal - a Föld majd minden sarkába elvezették őt, feleségét, Julianát, később Bettina lányát is. A kalandozó, fotográfus, közigazgatási szakember és sok ország alapos ismerője eddig harminc könyvet írt úti élményeiről.

Adatok
Raktári kód:
725666
ISBN:
6155105081
EAN:
9786155105081
Eredeti megnevezés:
Husky Trail
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
216
Méret [mm]:
122 x 180 x 14
Tömeg [g]:
260
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top