Nincs engedélyezve a javascript.
Időtlen utakon
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
1 500 Ft
50 %
Szerelem és halál, mágia és történelem, szászok, románok és cigányok a Máramaros és Szászföld elvarázsolt, időtlen tájain. William Blacker könyvében Románia e két gyönyörű, érintetlen vidékén eltöltött évekről mesél szeretettel, megértéssel és az elmúlás felett érzett fájdalommal a hangjában.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"A vonat erdőkkel borított völgyeken át kanyargott, és engem elárasztottak az emlékek... A rozoga ajtók folyton kinyíltak, zörögtek; néhány ablak is be volt törve, beesett rajtuk a hó és megmaradt a padlón. Beburkolóztam a kabátomba, mélyen a fejembe nyomtam a kalapom, hogy megőrizzek valamit a testem melegéből. Útitársaim mosolyogtak, és megértőn egy korty cujkával, román szilvapálinkával kínáltak... Ha egy gyorsabb vonat húzott el mellettünk, a törött ablakokon beáramlott a hó, és ott kavargott a folyosón. Románia északi részébe tartottam, az ukrán határ felé, hogy betartsam egy öreg barátomnak tett ígéretemet. Még egy egész napra volt szükségem, hogy elérjem az Északi-Kárpátokban levő elszigetelt kis falut, de az ígéret - ígéret.

A vonat nagy csörömpöléssel haladt a dombokon át, és gondolataim visszakanyarodtak a mostani utazásomhoz. Hamarosan átkelünk a hóborította hágókon, és lassan, egyre lassabban, leereszkedünk a régi Máramaros völgyeibe"

Adatok
Raktári kód:
722565
ISBN:
6155105241
EAN:
9786155105241
Eredeti megnevezés:
Along the Enchanted Way
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
121 x 180 x 22
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top