Nincs engedélyezve a javascript.
Jézus nyomdokain

Jézus nyomdokain

Szentföldi útikalauz

Jelenleg nem rendelhető
4 999 helyett
3 749 Ft
-25 %
A bibliatudós Jézus nyomdokain járva vezeti végig az olvasót a Szentföldön: Jézus életének kronológiáját követi a jeruzsálemi végkifejletig; minden olyan helyet ismertet, ahol Jézus a Biblia szerint megfordult; elsősorban Lukács evangéliumára támaszkodik; ismerteti a törtenelmi, földrajzi és archeológiai hátteret.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A szerző, Peter Walker hittudós, sok tanulmányutat vezetett a Szentföldön. Kutatásai és szakértelme gyümölcsét gazdag képanyaggal szemléltetve osztja meg velünk. A Jézus által bejárt út kronológiáját követve, elsősorban Lukács evangéliumára hagyatkozva ismerteti Betlehemet, Názáretet, majd a sivatagon átkelve Galileát és Jeruzsálemet. Minden fejezet Jézus életének egy-egy állomására összpontosít, és a Biblia segítségével tárja fel, milyen lehetett akkoriban az adott terület. A szerző megkísérli Jézus küldetését eredeti szövegösszefüggésben magyarázni, és mérlegeli, van-e olyan bibliai történet, amelynek társításával könnyebben megérthetjük az eseményeket. Az egyes fejezetekből megtudhatjuk azt is, milyen látvány tárul napjaink vándora elé. Kitér a régészeti kérdésekre, a helyszínek hitelességére, valamint a késôbbi zarándokok vagy történészek által feltárt bizonyítékokra.
Ez a lebilincselő mű a legújabb kutatási eredményekre támaszkodva színes fotókkal, térképekkel és időgrafikonokkal szemlélteti Jézus életének szinte minden mozzanatát, és egyedülálló módon enged betekintést az őt körülvevő világba.

Adatok
Raktári kód:
110999
ISBN:
9639889170
EAN:
9789639889170
Eredeti megnevezés:
In the Steps of Jesus
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
216
Méret [mm]:
204 x 247 x 20
Tömeg [g]:
800
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top