Nincs engedélyezve a javascript.
Édesanyáknak
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
5
3 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A kötet sokféle imádságot tartalmaz: klasszikust, modernet egyaránt, mindenféle témában, az anya- és feleség szerep összehangolásától a gyermekek Istennel való megismertetéséig. Hiszen a legnagyobb hitre, a legtöbb szeretetre az édesanyáknak van szükségük.
Leírás a könyvről
Képzeljük csak el, hogy milyen lenne, ha közvetlen csatornán keresztül érintkezhetnénk a mindenség teremtőjével. Csak szólnunk kellene - vagy gondolnunk valamire -, és ő meghallaná. Mi több, meghallgatná! Vajon mit mondanánk? Bármit - az mindenképpen egy ima lenne.

Amellett, hogy meghallgatjuk az Úr üzenetét, talán nincs is csodálatosabb lehetőség számunkra, emberek számára, mint közvetlenül szólni hozzá az imáinkon keresztül. Alkalmunk nyílik beszámolni hitünkről, és minél többet mondunk, annál inkább érezzük, hogy ezeken a párbeszédeken keresztül Isten jóval erősebben munkálkodik bennünk, mint azt valaha is kérni mertük volna. Saját imáinkon át von magához közelebb, segít tisztábban látni saját magát. És ami még ennél is fontosabb, azáltal, hogy Isten elfogadja kéréseinket, köszönetünket és hallelujánkat - és tevékenyen válaszol is rájuk -, imáinkon keresztül mutatja meg végtelen szeretetét gyermekei iránt. Ezt a könyvet azoknak az édesanyáknak állítottuk össze, akik mindennapi imáikon keresztül beszélgetnek Istennel.
Adatok
Raktári kód:
188356
ISBN:
9633697867
EAN:
9789633697863
Eredeti megnevezés:
A Mother's Daily Prayer Book
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
149 x 186 x 30
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
720
Hozzászólások