Nincs engedélyezve a javascript.
Isten bölcsessége kisfiúknak

Isten bölcsessége kisfiúknak

Szórakoztató jellemformálás a Biblia alapján

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
6
3 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Biztosan van a környezetedben olyan kisfiú, akivel megoszthatod Isten bölcsességének a Példabeszédek könyvéből származó ajándékát, és akivel együtt ünnepelheted az istenfélő ember jellemét és erényeit. Ahogy együtt olvassátok a vidám verseket, fel fogja fedezni, mennyire különleges ő Isten gyermekeként.
Leírás a könyvről
Biztosan van a környezetedben olyan kisfiú, akivel megoszthatod Isten bölcsességének a Példabeszédek könyvéből származó ajándékát, és akivel együtt ünnepelheted az istenfélő ember jellemét és erényeit. Ahogy együtt olvassátok a vidám verseket, melyek bemutatják az ilyen ember bölcsességét és erejét, fel fogja fedezni, mennyire különleges ő Isten gyermekeként.A szerzők, Jim és Elizabeth George a Biblia tanításának szentelték életüket. Jim 25 évig különféle lelkészi tevékenységeket látott el, és 10 éve tanít a Master's Seminary lelkészképzőben. Ő a szerzője az A Man After God's Own Heart (Az Isten szíve szerint való férfi) című könyvnek. Elisabeth számtalan könyve áll az eladási listák élén, például a God's Wisdom for Little Girls (Isten bölcsessége kislányoknak) és az A Woman After God's Own Heart (Az Isten szíve szerint való nő) címűek. Jimnek és Elizabethnek két, családos lánya, és öt unokája van.

Judy Luenebrick díjnyertes vízfestményei gyönyörűen mutatják be Isten teremtményeinek bőségét és báját. Judy illusztrálta a gyerekeknek szóló, óriási könyvsikert, a God's Wisdom for Little Girls (Isten bölcsessége kislányoknak) címűt. Judy mint feleség és anya festményein szívesen ábrázolja az otthon és a család melegét. Judynak és férjének, Donnak van egy fia, és Kaliforniában élnek.
Adatok
Raktári kód:
108824
ISBN:
9633703489
EAN:
9789633703489
Eredeti megnevezés:
God's Wisdom for Little Boys
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
48
Méret [mm]:
260 x 210 x 10
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások