Nincs engedélyezve a javascript.
Kelly Clarkson A növényparadoxon segítségével fogyott le 17 kg-ot

Kelly Clarkson A növényparadoxon segítségével fogyott le 17 kg-ot

2019. augusztus 7.

Kelly Clarkson amerikai énekesnő mindig is a pozitív testkép hírnöke volt, éppen ezért látványos súlycsökkenése sokakat meglepetésként ért, és rosszindulatú pletykáknak is teret engedett. Az énekesnő a CMT Music Awardson az Extranak adott interjújában elmondta, fogyásának az oka nem a tablettákban vagy a kivételesen aktív testedzésben keresendő, hanem dr. Steven Gundry A növényparadoxon című könyvének köszönhető.

„Szó szerint annyi történt, hogy az autoimmun betegségem és a pajzsmirigyproblémáim miatt elolvastam ezt a könyvet, és helyreálltak az eredményeim. A növényparadoxonnak köszönhetően már gyógyszeres kezelésre sem szorulok” – nyilatkozta Clarkson.

Nemrégiben dr. Gundry is elmondta a gondolatait az énekesnő egészségügyi állapotának rendeződéséről:

„A feleségem és én éppen Dél-Franciaországban autókáztunk, amikor értesültünk, hogy Kelly Clarkson nyilatkozott arról, hogy A növényparadoxon megváltoztatta az életét. Nagy rajongója vagyok a munkásságának, imádom a zenéjét, és nagyon szívesen dolgoznék vele együtt.”

Dr. Steven Grundy kardiológus és szívsebész A növényparadoxon című kötetében mutatja be, hogy az egészségesnek hitt zöldségek és gyümölcsök is tartalmaznak káros növényi fehérjéket, úgynevezett lektineket, melyek mérgezők az emberi szervezetre és komoly gyulladásokat, autoimmun betegségeket és súlygyarapodást okozhatnak. Könyvében megismerkedhetünk a klinikailag bizonyított étrendprogramjával, végigböngészhetjük a lektin¬tartalmú ételek teljes listáját és azok egyszerű helyettesítőit, hogy a méregtelenítéssel valódi lépéseket tehessünk egészségünk megőrzéséért.

A növényparadoxon

A növényparadoxon

Steven R. Gundry
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Legtöbben hallottunk már a búzában található fehérjéről, amely kiterjedt gyulladást okoz a testben. Amerikában az emberek dollár­milliárdokat költenek gluténmentes étrendekre egészségük megőrzése érdekében. De mi van, ha eleve nem jól közelítjük meg a kérdést?