Nincs engedélyezve a javascript.
Dark Horse Mountain
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 549 Ft
-15 %
Még mindig nem tudtam, mi indított arra, hogy éjszaka beosonjak az istállóba. De most itt álltam, és megbűvölten meredtem a bokszba. ? Szemtől szemben egy lóval.
Na szuper! Mióta Roxy megérkezett rég eltűnt apja farmjára Wyomingba, a feje tetejére állt a világ. A menő farmról kiderül, hogy tökéletesen átlagos parasztgazdaság.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Még mindig nem tudtam, mi indított arra, hogy éjszaka beosonjak az istállóba. De most itt álltam, és megbűvölten meredtem a bokszba. ?
Szemtől szemben egy lóval.

Na szuper! Mióta Roxy megérkezett rég eltűnt apja farmjára Wyomingba, a feje tetejére állt a világ. A menő farmról kiderül, hogy tökéletesen átlagos parasztgazdaság. Roxy állandóan lebőg a sajnos túlságosan is jóképű istállófiú, Cale előtt - ráadásul ő, az érett gondolkodású városi lány ott tart, hogy barátságot készül kötni egy lóval. Holy shit! Roxy azonban hamarosan arra is rájön, hogy a farmon valami nem stimmel: miért tűnnek el sorra a lovak a legelőkről? Milyen titok övezi a kiszámíthatatlan természetű csődört, Hot Coffee-t? Szép lassan egy gátlástalan lótolvajmaffia nyomára bukkan...

Adatok
Raktári kód:
757891
EAN:
9789634474593
Eredeti megnevezés:
Dark Horse Mountain
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
135 x 208 x 30
Tömeg [g]:
430
Hozzászólások
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top