Nincs engedélyezve a javascript.
A szívverések szigete
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 124.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"A boldogság gyakran hazugsággal kezdődik. És ha ragaszkodunk ahhoz, hogy igaznak higgyük, igazzá is válik." Súicsi egész életében gondosan ügyelt arra, hogy ne éljen át mély érzelmeket, és ne kötődjön senkihez. Nem bírná a szíve. Ám amikor egy titokzatos gyermek bukkan fel a nemrégiben elhunyt édesanyja házánál, hirtelen minden megváltozik.
Leírás a könyvről
„A boldogság gyakran hazugsággal kezdődik. És ha ragaszkodunk ahhoz, hogy igaznak higgyük, igazzá is válik.”
Súicsi egész életében gondosan ügyelt arra, hogy ne éljen át mély érzelmeket, és ne kötődjön senkihez. Nem bírná a szíve. Ám amikor egy titokzatos gyermek bukkan fel a nemrégiben elhunyt édesanyja házánál, hirtelen minden megváltozik. A férfinak lépésről lépésre szembe kell néznie a múltjában felgyülemlett fájdalommal, a szőnyeg alá söpört, elhallgatott, letagadott bánattal, hogy visszatérhessen az életébe az öröm, a szeretet és a szerelem. Az emlékek felidézésében a segítségére van a csendes és bölcs Szajaka, aki halottakat készít fel a temetési szertartásra; egy „hal-gyerek”, aki mintha a tenger fenekéről hozná a felszínre az emlékeket; valamint egy hosszú utazás Tesima szigetére, a Szívverések Archívumába, ahol egy különleges kiállítás keretében több ezer ember szívverését lehet meghallgatni.
Laura Imai Messina, az Amit a szélre bízunk és Az élet rejtett színei szerzője ezúttal is bebizonyítja, hogy bármilyen fájdalmas is a trauma, bármilyen sötét és végtelen a gyász, az élet és a boldogság mindig utat tör magának.
Adatok
Raktári kód:
803459
EAN:
9789635827077
Eredeti megnevezés:
L'isola dei battiti del cuore
Megjelenés:
2024.04.04.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
135 x 208 x 25
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Laura Imai Messina
Laura Imai Messina
A római születésű Laura Imai Messina 23 évesen, nyelvtanulás céljából költözött Japánba, és azóta is ott él, immár másfél évtizede. Összehasonlító irodalomtudományból doktorált a Tokiói Egyetemen. A több mint 20 országban megjelent Amit a szélre bízunk pedig a harmadik regénye. A szerzőnő Tokió és Kamakura között osztja meg az idejét, ahol férjével és két gyermekükkel él.
Az ország leggyorsabb kiszállítása