Nincs engedélyezve a javascript.
Lépj, hogy tovább élj

Lépj, hogy tovább élj

Avagy, hogyan őrizzük meg egészségünket

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 999 helyett
1 499 Ft
25 %
Törvényszerű-e az öregedési folyamat felgyorsulása és az ezzel együtt járó betegségek idő előtti megjelenése, a korai elhalálozás? Tehetünk-e lépéseket a megelőzés érdekében? A könyvben az ismert szakíró orvos és a testnevelő tanár testvérpár választ ad mindezekre a kérdésekre.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Hazánkban a halálozási statisztikák sajnos egyre rövidebb átlagéletkorról tanúskodnak. Törvényszerű-e az öregedési folyamat felgyorsulása és az ezzel együtt járó betegségek idő előtti megjelenése, a korai elhalálozás? Mindannyiunkban felmerül a kérdés: tehetünk-e lépéseket annak érdekében, hogy megelőzzük mindezeket?

Ha elolvassuk e könyvet, megtudhatjuk, hogy: Befolyásolhatjuk-e az öregedés természetes folyamatát? Megelőzhetjük-e a modern kor leggyakrabban előforduló betegségeinek kialakulását? Milyen változásokat idéz elő a klimax a nőknél, az "átmeneti kor" a férfiaknál? Miként alakul a nemi élet az érett és időskorban? Hogyan táplálkozzunk egészségesen, mi a maradandó fogyás titka? Hogyan érhetjük el a jó kondíciót, fittséget "testre szabott" mozgásprogramokkal?

Amennyiben követni fogjuk az orvos és testnevelő tanár - ismert szakíró testvérpár - ajánlatait, tapasztalni fogjuk, hogy valóban léptünk, tettünk az egészséges életmód megvalósítása érdekében, és boldog éveket, akár évtizedeket nyerhetünk az életnek!

Adatok
Raktári kód:
172379
ISBN:
9633688159
EAN:
9789633688151
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
140 x 200 x 29
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top