Nincs engedélyezve a javascript.
Doktor néni nagykönyve

Doktor néni nagykönyve

Leendő és gyakorló szülőknek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
7 500 helyett
6 375 Ft
-15 %
A doktor néni (vagy a doktor bácsi) a legfontosabb emberek közé tartozik egy kisgyerekes családban. Ha a gyerek lázas vagy fáj valamije: a család minden tagja egyforma reménykedéssel várja. És mikor megérkezik, hirtelen minden rendbe jön: apa-anya megnyugszik, a tünetek enyhülnek, a gyerek abbahagyja a sírást.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

A doktor néni (vagy a doktor bácsi) a legfontosabb emberek közé tartozik egy kisgyerekes családban. Ha a gyerek lázas vagy fáj valamije: a család minden tagja egyforma reménykedéssel várja. És mikor megérkezik, hirtelen minden rendbe jön: apa-anya megnyugszik, a tünetek enyhülnek, a gyerek abbahagyja a sírást. Van valaki, akivel megoszthatjuk a felelősséget, valaki, aki szeretettel és szakértelemmel nyúl gyermekünkhöz. De a gyerekek - ahogy a szerző, dr. Kovács Ágnes több évtizedes tapasztalata alapján írja - a leglehetetlenebb időben tudnak megbetegedni. Legtöbbször olyankor, amikor az orvos nem elérhető.

A könyv a kezdő és gyakorló szülőknek ezekben a helyzetekben kíván segítséget nyújtani, világos szerkezetben tekintve át mindazokat a kérdéseket, amelyek a baba születésétől a kiskamasz kor kezdetéig felmerülhetnek.

Adatok
Raktári kód:
704712
ISBN:
9639705722
EAN:
9789639705722
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
219 x 282 x 24
Tömeg [g]:
1500
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top