Nincs engedélyezve a javascript.
Elsősegély
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
2 999 helyett
1 799 Ft
-40 %
A balesetek és vészhelyzetek mindig akkor jelentkeznek, amikor a legkevésbé várjuk. Ezért mindig tartsuk a kezünk ügyében ezt az elsősegélynyújtás átfogó irányelveit tartalmazó kézikönyvet, mely biztosítja, hogy gyorsan hozzájussunk a szükséges információkhoz számos speciális helyzetben.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ez a különösen hasznos és értékes kézikönyv az elsősegélynyújtás átfogó irányelveit tartalmazza, ismerteti, mi a teendő a különböző balesetek és sürgősségi állapotok esetén. Biztosítja, hogy gyorsan hozzájussunk a szükséges információkhoz számos speciális helyzetben.

A balesetek és vészhelyzetek mindig akkor jelentkeznek, amikor a legkevésbé várjuk, ezért mindig tartsuk a kezünk ügyében az Elsősegély kézikönyvet.

A kötetből megtudhatjuk, mi a teendő ételmérgezés, asztmás roham, görcsrohamok, ájulás és eszméletvesztés, szívmegállás, pánik és szorongásos roham, balesetek, mérgezés és egyéb sürgősségi helyzetek esetén. Emellett megismerhetjük az elsősegély alapszabályait és megtudhatjuk mi az, ami feltétlenül szükséges az otthoni elsősegély-felszereléshez.

Adatok
Raktári kód:
193604
ISBN:
9633702185
EAN:
9789633702185
Eredeti megnevezés:
First Aid
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
296
Méret [mm]:
173 x 244 x 23
Tömeg [g]:
940
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top