Nincs engedélyezve a javascript.
Legyőzheted a rákot

Legyőzheted a rákot

Az új életforma

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 990 helyett
2 993 Ft
25 %
Ian Gawler könyve először 1984-ben jelent meg, s azóta a rákbetegség gyógyításának egyik alapművévé vált szerte a világon. Ez a gyakorlati útmutató arra koncentrál, hogy mit tehetünk betegként önmagunkért, vagyis hogyan tudjuk legyőzni a rákot az úgynevezett életmódgyógyászat eszközeivel.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"A rákbetegek komolyan veszik az életet - nagyon komolyan. Válaszokat várnak: tudni akarják, mi az, ami működik, és mi nem. Ismerem ezt az érzést. Az elmúlt húsz évben több ezer ember vett részt az általam szervezett segítő csoportokban. Nagyon sok módszert kipróbáltunk. Tapasztalatból tudjuk, hogy mi az, ami működik. Ezeket a tapasztalatokat gyűjtöttem össze és adom közre könyvem új kiadásában."Ian Gawler a tulajdon bőrén tapasztalta meg a rákot. Könyve először 1984-ben jelent meg, s azóta a rákbetegség gyógyításának egyik alapművévé vált szerte a világon. A hagyományos orvostudomány, a kiegészítő, tradicionális és alternatív gyógymódok mind arra koncentrálnak, mit tehetnek a betegért mások, és a gyógyító hatás egy mások által előállított szertől várható (például antibiotikumtól, kemoterápiától, étrend-kiegészítőtől), ez a gyakorlati útmutató azonban arra koncentrál, hogy mit tehetünk betegként önmagunkért, vagyis hogyan tudjuk legyőzni a rákot az úgynevezett életmódgyógyászat eszközeivel.

Az életmódterápiák eszköztárába beletartozik a táplálkozás, a testmozgás, a napozás és a kreatív tevékenységek. Hasznosítják a test-lélek orvoslás eszközeit, a csoportterápiát, az elme tréningjét, a meditációt, a jógát, a csikungot, a tajcsit, az egészséges érzéseket és a személyiségfejlesztést, valamint a spirituális tevékenységeket. Annak a rengeteg embernek a közös tudása, akivel a szerző valaha együtt dolgozott, itt van összegyűjtve ebben a könyvben, amely nagyon sok időt takaríthat meg egy rákbeteg számára. Talán még az életét is megmenti...Fordította: Zsuppán AndrásOlvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2016. márciusi számában megjelent cikk: A rák mint megoldandó feladat


Adatok
Raktári kód:
743689
ISBN:
9634050698
EAN:
9789634050698
Eredeti megnevezés:
You Can Conquer Cancer: A New Way of Living
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
472
Méret [mm]:
159 x 234 x 38
Tömeg [g]:
730
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top