Nincs engedélyezve a javascript.
Magamba zárva

Magamba zárva

Megrendítő és igaz történet a depresszióról, a betegség okairól és a gyógyulás lehetőségéről

Jelenleg nem rendelhető
2 699 helyett
2 024 Ft
25 %
Egy önvallomást vehetünk kézbe, mely elvezet a depresszió legmélyebb bugyraiba, de kiutat is igyekszik mutatni a szenvedőknek. A szerző önmaga példáján szemlélteti, milyen kisszerű dolgok vezethetnek el a baj kialakulásához, amiből már csak óriási küzdelem árán lehet kigyógyulni.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A depresszió napjainkban népbetegségnek számít. Felmérések szerint a magyar lakosság jelentős hányada szenved élete során hosszabb rövidebb ideig depresszióban, s nincs olyan ember hazánkban, akinek a családjában vagy ismeretségi körében ne küzdene valaki ezzel a betegséggel. Legfeljebb nem vesszük észre, vagy nem akarjuk tudomásul venni a bajt.

A megelőzés, mint minden más kór esetében, ezúttal is rendkívül fontos. Ezért is hasznos olvasmány Harmath T. Melinda műve, hiszen segít felismerni a jeleket, melyek feltűnésekor sürgős beavatkozásra van szükség. Ha csak egyetlen ember életének megváltoztatására késztet ez az írás, nem volt hiábavaló a megalkotása. Üzenete végtelenül egyszerű: "Merjünk ellenszegülni a lélekölő helyzeteknek, s így szebbek lehetnek nem csak az ünnepnapjaink, hanem a hétköznapjaink is!"

Adatok
Raktári kód:
185861
ISBN:
963369843X
EAN:
9789633698433
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
208
Méret [mm]:
144 x 212 x 24
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top