Nincs engedélyezve a javascript.
Savtalanítás: A fiatalság forrása

Savtalanítás: A fiatalság forrása

Általános jó közérzet a harmonikus sav-bázis egyensúly segítségével

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
2 499 helyett
2 124 Ft
-15 %
Testünk arra hivatott, hogy kb. 130 évet érjen meg, életmódunknak köszönhetjük, ha idő előtt megöregszünk. A savak okozta megbetegedések listája hosszú, de a közismert terapeuta, életvezetés-oktató és természetgyógyász segítségével savtalaníthatjuk testünket, és megfejthetjük a fiatalság titkát.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A savak okozta megbetegedések listája igen hosszú - az AIDS-től a rákon át egészen a cellulitiszig terjed. A közismert terapeuta, életvezetés-oktató és természetgyógyász, Kurt Tepperwein könyvében megnevezi a túlsavasodás legfőbb okait.

Testünk arra hivatott, hogy körülbelül 130 évet érjen meg. Életmódunknak köszönhetjük, ha idő előtt megöregszünk, megbetegszünk vagy túl gyorsan ér utol minket a halál. A legtöbb betegség alapja a túlsavasodás. Természetellenes étkezési szokásaink következtében testünkben mindig túl kicsi a rendelkezésre álló bázisok mennyisége.

Kurt Tepperwein, aki évtizedek óta a különböző betegségek okaival foglalkozik, könyvében elmagyarázza, miért olyan veszélyes a test túlsavasodása, és mit tehetünk annak érdekében, hogy megint harmonikussá váljon testünkben a savak és bázisok aránya. A szerző arra biztatja az olvasót, hogy határozza meg savpotenciálját és készítse el egyéni sav-grafikonját. Ezenkívül a könyv bőséges mennyiségű információval szolgál az egészséges táplálkozásra és életmódra vonatkozóan is, továbbá tartalmaz egy összeállítást, amelyből megtudhatjuk, milyen bázikus hatású termékek kaphatók kereskedelmi forgalomban.

Adatok
Raktári kód:
173155
ISBN:
9639889552; 9639519944
EAN:
9789639889552
Eredeti megnevezés:
Jungbrunnen Entsäuerung
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
208
Méret [mm]:
142 x 214 x 22
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top