Nincs engedélyezve a javascript.
Fegyelmezett, jó gyerek

Fegyelmezett, jó gyerek

A fegyelmezés bámulatosan hatékony, új megközelítése

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
7
2 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Szeretné tudni, hogyan érheti el, hogy gyermeke úgy viselkedjen, ahogy Ön szeretné - veszekedés, nyaggatás vagy büntetések nélkül?
A Fegyelmezett, jó gyerek egy olyan gyors és könnyű módszert ajánl, amely segítségével mindez megvalósítható. A szerző már több mint harmincöt éve ad fegyelmezési tanácsokat szülőknek.
Leírás a könyvről
Szeretné tudni, hogyan érheti el, hogy gyermeke úgy viselkedjen, ahogy Ön szeretné - veszekedés, nyaggatás vagy büntetések nélkül?

A Fegyelmezett, jó gyerek egy olyan gyors és könnyű módszert ajánl, amely segítségével mindez megvalósítható. A szerző már több mint harmincöt éve ad fegyelmezési tanácsokat szülőknek. Újfajta módon közelít a fegyelmezés problematikájához: rávezet, hogyan taníthatjuk meg a gyerekeinket arra, hogy felismerjék, mi a nem megfelelő viselkedés és mik az elfogadható alternatívák, úgy, hogy mindeközben gyermekünkhöz fűződő kapcsolatunk is erősödik.

A Fegyelmezett, jó gyerek című munkájában dr. Nelson rámutat, hogyan változtathatunk gyerekünk viselkedésén és megtanít minket arra, hogy hogyan érthetjük meg a különbséget a büntetés és a fegyelmezés között; hogy egyértelműen kell közölnünk a gyerekkel a szabályokat; hogy hogyan erősítsük kapcsolatunkat gyermekünkkel; hogy folytassunk nyílt párbeszédet gyerekünkkel fegyelmezési kérdésekről.

Ha segítünk gyermekünknek abban, hogy megtanulja, hogyan viselkedjen, azzal nem csak a családi élet feszültségei csökkennek, hanem ahhoz is hozzájárulunk, hogy megalapozzuk a boldog, tartós gyerek-szülő kapcsolatot. A Fegyelmezett, jó gyerek segítségével könnyen megteremtheti azt a családi légkört, amire vágyik!
Adatok
Raktári kód:
164763
ISBN:
9633680891
EAN:
9789633680896
Eredeti megnevezés:
Good Discipline Good Kids
Megjelenés:
2003.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
272
Méret [mm]:
110 x 185 x 25
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
220
Hozzászólások