Nincs engedélyezve a javascript.
Jóga & Pilates

Jóga & Pilates

Az egész test tornája

Jelenleg nem rendelhető
2 499 helyett
1 874 Ft
25 %
A jóga és a Pilates-testedzés elvei kiegészítik egymást. A képekkel illusztrált gyakorlatsorokat követve az olvasó a könnyebb feladatoktól eljuthat a haladó mozgásokig, melyek növelik a hajlékonyságot, a rugalmasságot, és segítenek a kisebb egészségügyi problémákon. A kötet gyakorlatain keresztül javítható a fizikai és szellemi egészség.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A jóga és a Pilates-testedzés elvei kiegészítik egymást. A képekkel illusztrált gyakorlatsorokat követve az olvasó a könnyebb feladatoktól eljuthat a haladó mozgásokig, melyek növelik a hajlékonyságot, a rugalmasságot, és segítenek a kisebb egészségügyi problémákon.

A jóga és a Pilates-testedzés elvei kiegészítik egymást: mindkettő gondosan ellenőrzött légzéstechnikával indítja a mozgássort, és mindkettőnél az adott pillanatra kell koncentrálni, azért, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a mozdulatokból.

A Pilates-gyakorlatok az egyensúlyra, a koordinációra, és a kontrollra való összpontosítással segítik a jóga némelyik nagyobb kihívást jelentő testtartását, míg a jógában rejlő szellemi összpontosítás megkönnyíti a Pilateshez szükséges koncentrálást.

A kötet gyakorlatain keresztül javítható a fizikai és szellemi egészség. A befejező rész kizárólag légzési és meditációs technikákat tartalmaz - megmutatja miként nyerhetünk vele a legtöbbet, hogyan találjunk rá időt, és miben segíthet mindenkinek.

Adatok
Raktári kód:
196941
ISBN:
9633702956
EAN:
9789633702956
Eredeti megnevezés:
Yoga & Pilates
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
230 x 280 x 14
Tömeg [g]:
920
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top