Nincs engedélyezve a javascript.
Jóga kézikönyv

Jóga kézikönyv

A testnek és a léleknek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 500 helyett
3 825 Ft
-15 %
Kevesebb stressz - Jobb közérzet - Béke

A kifejezetten kezdők számára íródott Jóga a testnek és a léleknek kézikönyv kíméletesen vezet végig az alapvető jógapózokon, légzéstechnikákon és medi­tá­ciókon.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Kevesebb stressz - Jobb közérzet - BékeA kifejezetten kezdők számára íródott Jóga a testnek és a léleknek kézikönyv kíméletesen vezet végig az alapvető jógapózokon, légzéstechnikákon és medi­tá­ciókon. Bármilyen szintű a jógatudásunk, ez a kötet gyengéden, lépésről lépésre mutatja meg, miként bontakoztathatjuk ki a bennünk rejlő lehetőségeket a fizikai, mentális és érzelmi feszültségek enyhítése révén.· Tizenöt vagy akár hatvan perces teljes jóga gyakorlatsorok légző­gyakorlatokkal, pózokkal és meditációval.

· Válogatott jógapózok kezdőknek, javasolt módosításokkal.

· Bárhol elvégezhető meditációs gyakorlatok a stressz ellensúlyozása és az egészség javítása érdekében.

· Részletes utasítások és ábrák mutatják be a technikákat, írják le a pózokat, és részletezik a légzőgyakorlatokat, valamint az egyéb tudnivalókat."A jóga akkor a leghatásosabb, ha egyénre szabott. A Jóga a testnek és a léleknek kézikönyv lapjain Jasmine ezt tiszteletben tartva olyan egyéni útmutatást nyújt, mely szem előtt tartja minden olvasó egyedi képességeit." Mark Whitwell, jóga tanítómester és a The Promise és a Yoga of Heart című könyvek szerzőjeJASMINE TARKESHI a San Franciscóban és New York Cityben működő Laughing Lotus Jógaközpont társalapítója és igaz­gatója, mely egyedi Lotus Flow jógaórákat, valamint irányított meditációs és oktatói képzéseket nyújt. Jasmine 20 éve elismert profi jógaoktató, több kiadványban, köztük a Yoga Journal, az Elle, a The New York Times és a San Francisco Chronicle hasábjain is szerepelt.

Adatok
Raktári kód:
758274
EAN:
9789634472827
Eredeti megnevezés:
Yoga Body & Mind Handbook
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
203 x 203 x 18
Tömeg [g]:
610
Hozzászólások
 
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top