Nincs engedélyezve a javascript.
Ez fájni fog!
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
3 144 Ft
-15 %
Rosa Guerrero minden nehézség ellenére felsővezetővé küzdötte fel magát. Az Ellery Fogyasztói Kutatócsoport Humán Erőforrását régóta vezető asszony méltósággal és empátiával fordul beosztottjai felé, kivívva ezzel odaadó hűségüket. A gazdasági válság beköszöntével és az egyre nagyobb méreteket öltő munkanélküliség mellett az Ellery jövője sem tűnik túl rózsásnak.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Rosa Guerrero minden nehézség ellenére felsővezetővé küzdötte fel magát. Az Ellery Fogyasztói Kutatócsoport Humán Erőforrását régóta vezető asszony méltósággal és empátiával fordul beosztottjai felé, kivívva ezzel odaadó hűségüket.
A gazdasági válság beköszöntével és az egyre nagyobb méreteket öltő munkanélküliség mellett az Ellery jövője sem tűnik túl rózsásnak. Miközben Rosa azért harcol, hogy embereit megóvja az üzleti élet zord valóságától, ők maguk is kisebb-nagyobb válságokon mennek át.
A szívszorítóan esendő szereplők nap nap után tervezgetnek és álmodoznak, szerelmesek lesznek, kiábrándulnak, s eközben különböző célokat hajszolnak. Ám amikor vezér­csillaguk, Rosa halványulni kezd, munkatársai eleddig elképzelhetetlen kihívásokkal találják szemben magukat.

A hiteles, pontos és szívfájdítóan szellemes Ez fájni fog! mesterien megírt regény a munkáról, magányról, szerelemről, hűségről, váratlan fordulatokról és meglepetésszerű szerencséről, vagyis magáról az életről.

Adatok
Raktári kód:
754678
EAN:
9789634474517
Eredeti megnevezés:
This Could Hurt
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
135 x 208 x 34
Tömeg [g]:
490
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top