Nincs engedélyezve a javascript.
Pizza
Jelenleg nem rendelhető
1 499 Ft
A Nápolyban született pizza hírneve mára bejárta a világot. A kötetből elsajátíthatjuk a különleges töltött kenyerek fortélyait is, amikben a tésztakéreg ínycsiklandó aromájú, zöld fűszerekkel gazdagított töltelékeket rejt. Ugyancsak találunk ötleteket színpompás, friss zöldségekből és krémes sajtokból készülő pitékhez is.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A Nápolyban született pizza hírneve mára széltében-hosszában bejárta a világot. Az étel az eredeti - a vékony kenyértésztára halmozott sajt, hagyma, olajbogyó, szardella vagy gomba egységében rejlő - egyszerűségét felülírva gyakran rendkívül változatos összetevők kifinomult kompozíciójává vált.

A pizzák kizárólag rendkívül forró sütőben érik el végső ropogós felületüket. Legyen az gyors és egyszerű pizza, amelyre a konyhaszekrényben talált alapanyagok kerülnek, vagy különleges alkalomra készített, tengeri finomságokból született remekmű, ez a könyv az izgalmas receptek széles választékát kínálja. Elsajátíthatjuk a különleges töltött kenyerek fortélyait is, amikben a tésztakéreg ínycsiklandó aromájú, zöld fűszerekkel gazdagított töltelékeket rejt. Ugyancsak találunk ötleteket színpompás, friss zöldségekből és krémes sajtokból készülő pitékhez, amelyeknek a tésztája tökéletes aranybarnára sül.

Adatok
Raktári kód:
101802
ISBN:
9633686843
EAN:
9789633686843
Eredeti megnevezés:
Now you're cookin' PIZZA
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
96
Méret [mm]:
220 x 285 x 13
Tömeg [g]:
660
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top