Nincs engedélyezve a javascript.
Nagymamáink édes kincsei

Nagymamáink édes kincsei

Klasszikus édességek, torták és lepények

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
2 499
Online ár:
1 874 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Ez a bájos, nosztalgikus illusztrációkkal díszített receptkönyv olyan, mintha egyike lenne családi gyűjteményeinknek, számtalan klasszikus édességet, tortát, lepényt fedezhetünk fel benne. Lapozzuk fel, és engedjük, hogy a főzés ne pusztán kényszerű kötelesség, hanem élményekkel átitatott tevékenység legyen.
Leírás a könyvről

Minden családban megvannak még valahol a fiók mélyén azok a rongyosra olvasott kis füzetek, amelyekben a nagymama receptjei szálltak anyáról leányára. Mindnyájan gyűjtöttünk már örömmel tortareceptet nagynénitől, sógornőtől, barátnőtől, és éreztük úgy, igazi kincsre leltünk. A hagyományos szakácskönyvek, régi receptes füzetek soha nem fognak kimenni a divatból, a jól bevált praktikáknak és a gyűrött szélű, pecsétes lapoknak olyan varázsa van, amelytől a főzés generációkat összekötő élménnyé válik.

Ez a bájos, nosztalgikus illusztrációkkal díszített receptkönyv olyan, mintha egyike lenne családi gyűjteményeinknek, számtalan klasszikus édességet, tortát, lepényt fedezhetünk fel benne. Lapozzuk fel, és engedjük, hogy a főzés ne pusztán kényszerű kötelesség, hanem élményekkel, örömmel átitatott tevékenység legyen, a családi étkezés pedig valódi meghitt pillanat.A Könyvjelző magazin 2013. októberi számában megjelent cikk: Ennivaló kincsek

Adatok
Raktári kód:
730792
ISBN:
9633571392
EAN:
9789633571392
Eredeti megnevezés:
Classiche, farcite, alla crema torte & crostate
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
151 x 210 x 11
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások