Nincs engedélyezve a javascript.
Szépségek és finomságok
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
8 990 helyett
6 743 Ft
25 %
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni - ez Muszula Tímea jelmondata, aki az elmúlt évek során először a hazai virágkötészetbe hozott új színt, majd szépérzéke, kreativitása és tenni akarása révén a gasztronómiában is marandandót alkotott.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni - ez Muszula Tímea jelmondata, aki az elmúlt évek során először a hazai virágkötészetbe hozott új színt, majd szépérzéke, kreativitása és tenni akarása révén a gasztronómiában is marandandót alkotott. Muszula Timi életútja rengeteg nő számára jelent inspirációt, könyvében, a 2016-os első megjelenése után újra elérhető Szépségek és Finomságokban pedig rengeteg titkát tárja fel olvasóinak.
A Szépségek és finomságok különleges könyv, amely az életünket körülvevő szépségre koncentrál, legyen szó varázslatos virágkölteményekről, észveszejtő receptekről, avagy a hétköznapjainkat megszépítő ötletekről. Ahogy a szerző mondja: „Egy csodás utazásra invitállak, felfedezheted az aktuális évszak megannyi kincset rejtő szépségét, melyben a természet, virágok mellett benne van minden, ami megszépíti az életem. Kívánom, hogy a könyv segítségével éld át te is ezeket a csodákat!”

Adatok
Raktári kód:
800800
EAN:
9789634478966
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
190 x 230 x 28
Tömeg [g]:
990
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Muszula Tímea
Muszula Tímea Budapest egyik legismertebb vállalkozója, több, mint 10 éve nyitotta első virágüzletét. Az elmúlt egy évtizedben saját éttermet és cukrászdát is nyitott, valamint könyve is megjelent Szépségek és finomságok címmel. A Laura Virág és a Cloē Home Studio megálmodója az első virágkötő volt Magyarországon, aki elengedte a klasszikus hosszúcsokros megoldásokat, és újhullámos virágüzletet hozott létre. A siker pedig nem sokat váratott magára: Tímea oldalai összesen közel 100 ezer követővel rendelkeznek a közösségi médiában.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top