Nincs engedélyezve a javascript.
Szépségek és finomságok
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
8 990 helyett
6 743 Ft
25 %
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni - ez Muszula Tímea jelmondata, aki az elmúlt évek során először a hazai virágkötészetbe hozott új színt, majd szépérzéke, kreativitása és tenni akarása révén a gasztronómiában is marandandót alkotott.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni - ez Muszula Tímea jelmondata, aki az elmúlt évek során először a hazai virágkötészetbe hozott új színt, majd szépérzéke, kreativitása és tenni akarása révén a gasztronómiában is marandandót alkotott. Muszula Timi életútja rengeteg nő számára jelent inspirációt, könyvében, a 2016-os első megjelenése után újra elérhető Szépségek és Finomságokban pedig rengeteg titkát tárja fel olvasóinak.
A Szépségek és finomságok különleges könyv, amely az életünket körülvevő szépségre koncentrál, legyen szó varázslatos virágkölteményekről, észveszejtő receptekről, avagy a hétköznapjainkat megszépítő ötletekről. Ahogy a szerző mondja: „Egy csodás utazásra invitállak, felfedezheted az aktuális évszak megannyi kincset rejtő szépségét, melyben a természet, virágok mellett benne van minden, ami megszépíti az életem. Kívánom, hogy a könyv segítségével éld át te is ezeket a csodákat!”

Adatok
Raktári kód:
800800
EAN:
9789634478966
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
190 x 230 x 28
Tömeg [g]:
990
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top