Nincs engedélyezve a javascript.
Sütés - főzés a Big Green Egg grillsütővel
Karácsony-november-ak

Sütés - főzés a Big Green Egg grillsütővel

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
10 000.-
Eredeti ár:
19 999.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

A Big Green Egg igazi legendának számít a BBQ-szakértők körében nagy teljesítményének és a NASA technológiával készülő különleges kerámiának köszönhetően. Napról-napra egyre többen fedezik fel az EGG sokszínűségét és praktikusságát, és a profik, illetve a BBQ világával még csak ismerkedők új receptek kikísérletezésével teszik próbára tudásukat, és igyekeznek kihozni a maximumot az EGG-ből.
Leírás a könyvről
A Big Green Egg igazi legendának számít a BBQ-szakértők körében nagy teljesítményének és a NASA technológiával készülő különleges kerámiának köszönhetően. Napról-napra egyre többen fedezik fel az EGG sokszínűségét és praktikusságát, és a profik, illetve a BBQ világával még csak ismerkedők új receptek kikísérletezésével teszik próbára tudásukat, és igyekeznek kihozni a maximumot az EGG-ből.

A Sütés-főzés a Big Green Egg grillsütővel bemutatja a nélkülözhetetlen szabadtéri sütőeszközt, és tanácsokkal, receptekkel látja el az olvasót minden elképzelhető alapanyaghoz, amit elkészíthet benne. A könyvben James Whetlor díjnyertes gasztronómiai szakíró végigvezet minket

az EGG összeállításán
az EGG begyújtásán és használatán
a tüzelőanyagok választékán
az eszközök használatán
egy 12 lépésből álló terven, amely elsajátítása révén bárki EGG-szakértő lehet

James tippjei és trükkjei révén 70 lenyűgöző, az összes húsfélét, egész halakat, zöldségeket és elképesztő BBQ-lakomákat felvonultató recepttel tehetjük próbára BBQ tudásunkat. E hiánypótló könyv segítségével kezdőből szinte azonnal BBQ-rocksztárrá válhatunk, és egész évben élvezhetjük családunkkal és barátainkkal az ízletes, szabad tűzön sült ételeket.
Adatok
Raktári kód:
801865
EAN:
9789635822607
Eredeti megnevezés:
Cooking on the Big Green Egg
Megjelenés:
2022.06.02.
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
208
Méret [mm]:
194 x 254 x 34
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
910
Hozzászólások
 
Találkozzunk könyvvásárainkon!