Nincs engedélyezve a javascript.
Kalliopé
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 624 helyett
2 230 Ft
-15 %
Hogy mi az a Kalliopé? Mitológiai alak, a költészet múzsája, egyben színjátszó kör, egy társulat, ahol hasonló érdeklődésű fiatalok találkoznak, és bár kissé mindenki különc, a színház szeretete mindnyájukat összeköti.
Leírás a könyvről

Hogy mi az a Kalliopé? Mitológiai alak, a költészet múzsája, egyben színjátszó kör, egy társulat, ahol hasonló érdeklődésű fiatalok találkoznak, és bár kissé mindenki különc, a színház szeretete mindnyájukat összeköti. A Kalliopé hobbi, elhivatottság, életérzés. És van, akinek az első szerelem.
Ella egy kisvárosi gimnázium diákja, imád olvasni, csellózni és a barátaival lógni, valami azonban mintha hiányozna az életéből. Egy napon a Kalliopé színtársulat egyik próbáján találja magát, és onnantól kezdve fenekestül felfordul az élete. Az új ismerősök, a próbák kreatív kihívásai, a fellépések bizsergető izgalma, és egy magas, kócos hajú fiú teljesen felkavarják Ella álmos hétköznapjait. Sajnos azonban a társulatot nem kerülik el a sors csapásai, és Ella hamar rájön, hogy az igazi dráma a függöny mögött zajlik.

A Kalliopé az első Moobius Kortárs Irodalmi Verseny és Mentorprogram győztes regénye.

Adatok
Raktári kód:
802451
EAN:
9786156340122
Hozzászólások
 
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem