Nincs engedélyezve a javascript.
A bennem lévő nő

A bennem lévő nő
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
4 462.-
Eredeti ár:
5 249.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Britney Spears végre saját maga mondja el történetét szabadságról, hírnévről, anyaságról, túlélésről, hitről és reményről. 2021 júniusában az egész világ a bíróság előtt beszélő Britney Spearsre figyelt. Történetének - igazságának - ereje tagadhatatlan volt, és beszéde nem csupán az ő életét változtatta meg, hanem számtalan más nőét is.
Leírás a könyvről
Britney Spears végre saját maga mondja el történetét szabadságról, hírnévről, anyaságról, túlélésről, hitről és reményről.
2021 júniusában az egész világ a bíróság előtt beszélő Britney Spearsre figyelt. Történetének - igazságának - ereje tagadhatatlan volt, és beszéde nem csupán az ő életét változtatta meg, hanem számtalan más nőét is. A bennem lévő nőben Britney most először tárja elénk elképesztő életútját - és a popzene történetének egyik legnagyobb előadójában rejtőző belső erőt.
Britney Spears megalkuvás nélküli nyíltsággal és figyelemre méltó humorral megírt memoárja rávilágít a zene és a szeretet erejére, és annak fontosságára, hogy a nők végre a saját szavaikkal mondhassák el történetüket.
Adatok
Raktári kód:
802772
EAN:
9789635826339
Eredeti megnevezés:
The Woman In Me
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
320
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Britney Spears
Britney Spears
A többszörös platinalemezes, Grammy díjas Britney Spears e a könnyűzene történetének egyik legsikeresebb előadója, és az elmúlt évtizedek legnagyobb popikonja, akinek több százmillió lemeze kelt el eddigi karrierje során világszerte. Az énekesnőt a Time magazin 2021-ben beválasztotta a  világ 100 legbefolyásosabb embere közé. Blackout című lemezét 2012-ben a Rock and Roll Hall of Fame könyvtárába és archívumába válogatták. Britney Spears Los Angelesben él.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem