Nincs engedélyezve a javascript.
Gyönyörű tévedés

Gyönyörű tévedés

A Beautiful trilógia első része

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 249.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A függetlenségét védelmező Camille Camlin, becenevén Cami, boldogan hagyta a háta mögött a gyermekkorát, mielőtt az véget ért volna. Dolgozik, amióta megszerezte a jogosítványt, és a főiskola első éve óta albérletben lakik. Most pultos a Red Door bárban, és a munkán meg főiskolai óráin kívül nincs másra ideje.
Leírás a könyvről
A függetlenségét védelmező Camille Camlin, becenevén Cami, boldogan hagyta a háta mögött a gyermekkorát, mielőtt az véget ért volna. Dolgozik, amióta megszerezte a jogosítványt, és a főiskola első éve óta albérletben lakik. Most pultos a Red Door bárban, és a munkán meg főiskolai óráin kívül nincs másra ideje. Trenton Maddox az Eastern Állami Egyetem koronázatlan királya volt, aki már középiskolásként egyetemista lányokkal járt. A barátai irigyelték, a nők be akarták törni, de miután egy tragikus baleset fenekestől felforgatta az életét, Trenton otthagyta az egyetemet, hogy megbirkózzon iszonyatos lelkifurdalásával.



Már tizennyolc hónap telt el a tragédia óta, és Trenton most egy helyi tetoválószalonban dolgozik. Ám amikor azt hiszi, hogy az élet visszazökkent a megszokott kerékvágásba, a szeme megakad Camin.

Ettől a pillanattól kezdve minden a feje tetejére áll. És bár Cami hisz abban, hogy sikerül szigorúan plátói szinten tartania a Trentonhoz fűződő friss barátságát, az észérveket lassan a szív parancsa kezdi felülírni. Mert amikor egy Maddox fiú szerelmes lesz, az örökre szól, még akkor is, ha esetleg Cami miatt hullik szét a már így is szétforgácsolódott családja.
Adatok
Raktári kód:
741193
ISBN:
9632616155
EAN:
9789632616155
Gyártó kód:
MX-906
Eredeti megnevezés:
Beautiful Oblivion
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
139 x 209 x 27
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások