Nincs engedélyezve a javascript.
Hogyan együnk őszibarackot? - Hangoskönyv

Hogyan együnk őszibarackot? - Hangoskönyv(Online hangoskönyv)

Jelenleg nem rendelhető
750.-
Eredeti ár:
1 000.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

RÖVIDÍTETT KÖNYVKIVONAT, KÖNYVÖSSZEFOGLALÓ, NEM A TELJES KÖNYV!
Szinopszis: A Hogyan együnk őszibarackot (eredeti címén: How to Eat a Peach ; 2018) részben szakácskönyv, részben önéletrajz, részben pedig úti beszámoló.
Leírás a könyvről
RÖVIDÍTETT KÖNYVKIVONAT, KÖNYVÖSSZEFOGLALÓ, NEM A TELJES KÖNYV!
Szinopszis: A Hogyan együnk őszibarackot (eredeti címén: How to Eat a Peach ; 2018) részben szakácskönyv, részben önéletrajz, részben pedig úti beszámoló. Tele mindenféle ínycsiklandó ételekhez és frissítő koktélokhoz szükséges ötletekkel, a könyv fejezetei mindenbe beavatnak ami egy remekbe szabott vacsora-parti megrendezéséhez kell. Emellett bepillantást engednek egy olyan séf kulisszatitkaiba, aki az étkezésen keresztül sajátította el a lebilincselő történetmesélés rejtelmeit, s olyan helyekről szóló túrára kalauzolnak el, melyek a szerzőre is elképesztő hatással voltak.
Kinek ajánljuk?
• Mindazon nyughatatlan vándorok számára, akik előszeretettel tennének másodkézből származó körutazást Diana Henry kalandjait olvasgatva.
• A remekbe szabott és egyszerű főzés szerelmeseinek.
• Olyan otthoni szakácsok számára, akik szívesen adnának vacsora partikat, ám nem tudják miként is vágjanak bele.
A szerzőről: Diana Henry többszörös díjnyertes ételkritikus és szakácskönyv-szerző. Étvágycsere (eredeti címén: A Change of Appetite) című könyvét az Ételkritikusok szövetsége 2015-ben az év szakácskönyvének választotta, a Jobb ma egy veréb (eredeti címén: A Bird in the Hand) pedig 2016-ban James Beard díjat nyert. Számtalan egyéb médiafelület mellett rendszeresen publikál a Sunday Telegraph-nak, a BBC Good Food-nak, valamint a House and Garden-nek is. Mielőtt még ételekről kezdett volna írni, tíz éven át a BBC televízió producereként dolgozott.
Adatok
Raktári kód:
191248
ISBN:
978-1784724115
EAN:
978-1784724115
Eredeti megnevezés:
The Code of the Woosters*|*
Megjelenés:
2018.
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
128 x 197 x 16
Tömeg [g]:
220
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

P. G. Wodehouse
P. G. Wodehouse
Találkozzunk könyvvásárainkon!