Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
20 expériences scientifiques faciles et surprenantes, rélasiées en un tour de main!
Par Nathalie Barde, enseignante de sciences physiques au lycée, et animatrice d'ateliers scientifiques dans les écoles maternelles et primaires.
20 expériences scientifiques faciles et surprenantes, rélasiées en un tour de main! Par Nathalie Barde, enseignante de sciences physiques au lycée, et animatrice d'ateliers scientifiques dans les écoles maternelles et primaires.
Adatok
Raktári kód:
801480
EAN:
9782013977890
Oldalszám:
47
Méret [mm]:
182 x 230 x 12
Nyelv:
francia
Hozzászólások
Ismerje meg a szerzőt
J.F. Mallett
Jean-Francois Mallet, professzionális francia séf és fényképész 1967-ben született. Magyar nyelven az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg a Simplissime című kötete, ami olyan, könnyen elkészíthető ételkülönlegességeket tartalmaz, amelyek mind a profik, mind a lelkes amatőrök érdeklődésére számot tartanak. A kötetben összegyűjtött több mint 150 recept egyikéhez sem szükséges 6-nál több hozzávaló, és legfeljebb 4 lépésben el lehet készíteni őket.
E könyvnek hála a főzés még soha nem volt ilyen egyszerű, a kötet a francia konyha legfinomabb és legegyszerűbb receptjeit gazdagon illusztrált formában foglalja össze. A kötetről bővebb információ az alábbi hivatkozáson található: http://simplissimerecettes.com/, a szerző fotográfusi oldala pedig itt érhető el: https://www.malletphoto.com/.