Nincs engedélyezve a javascript.
Ernest Hemingway
plecsni_akcio.png

Ernest Hemingway

Egy élet emlékei

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 500.-
Korábbi ár:
5 249.-
Eredeti ár:
6 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
KULTURÁLIS IKON, vakmerő katona, remek sportoló, szenvedélyes szerető, stílust és irányzatot teremtő remekíró. Hemingway mítosza, melyet részben saját maga teremtett, túlságosan leegyszerűsíti a róla alkotott képet.
Leírás a könyvről
KULTURÁLIS IKON, vakmerő katona, remek sportoló, szenvedélyes szerető, stílust és irányzatot teremtő remekíró. Hemingway mítosza, melyet részben saját maga teremtett, túlságosan leegyszerűsíti a róla alkotott képet. A gyakran egymásnak ellentmondó legendákból nehéz volna kihámozni az igazságot, de ez a könyv végre bepillantást enged az író kulisszák mögé rejtett életébe, történelmi összefüggésben láttatva életét és pályáját. Barátainak és családjának írt leveleiből megismerjük, milyen ember lehetett azok számára, akiket valóban szeretett, akik közel álltak hozzá. A spontán levelek az irodalmi szövegeit egyébként végletekig javító író új arcát mutatják. A baráti együttléteket, hivatalos és intim pillanatokat rögzítő felvételek, a portrék, a John F. Kennedy Könyvtár Hemingway-gyűjteményéből származó dokumentumok bizonyítják, hogy a kultikus szerzőt nemcsak Az öreg halász és a tenger, hanem egy ütött-kopott pisztránghorgászdoboz is meg tudja idézni.



Fordította: Pék Zoltán
Adatok
Raktári kód:
762166
EAN:
9789635040971
Eredeti megnevezés:
Ernest Hemingway - Artifacts from a Life
Megjelenés:
2019.10.30.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
190 x 230 x 25
Tömeg [g]:
970
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

photo_katakis_author_square_bw.jpg
Michael Katakis
Chicagóban született 1952-ben, görög emigránsok gyermekeként. Író, fotográfus, aki antropológus feleségével hosszú utazásokat tett például Kínában, Kubában, Marokkóban, Olaszországban, a Fülöp-szigeteken, de Magyarországon is. Utazásaikból közös kiállítások és könyvek születtek. Katakis műveit többek között az amerikai National Portrait Gallery és a londoni Victoria and Albert Museum őrzi. Ernest Hemingway hagyatékát 1999 óta gondozza.