Nincs engedélyezve a javascript.
A fiú a 66-os blokkból

A fiú a 66-os blokkból

Előrendelhető
Előrendelői ár:
3 849.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-30 %
1945 január. A tizennégy éves Moshe Kessler már rengeteg szörnyűséget átélt. Elszakították a családjától, identitását a bőrébe billogozott számmá redukálták, és majdnem egy évet töltött éhezve, folyamatos veréseknek és kényszermunkának kitéve Auschwitzban. Ám megpróbáltatásai még messze nem értek véget.
Leírás a könyvről
1945 január. A tizennégy éves Moshe Kessler már rengeteg szörnyűséget átélt. Elszakították a családjától, identitását a bőrébe billogozott számmá redukálták, és majdnem egy évet töltött éhezve, folyamatos veréseknek és kényszermunkának kitéve Auschwitzban. Ám megpróbáltatásai még messze nem értek véget. Miután a náciknak evakuálni kell Auschwitz-Birkenaut a közelgő Vörös Hadsereg elől, Moshe Buchenwaldba kerül a foglyok ezreivel végző halálmenet után.
Az átfagyott, az éhhalál szélén álló fiú egyetlen dolgot tud csak a buchenwaldi táborról: ha túl akarja élni, akkor a 66-os blokkba kell kerülnie. Legyenek bármennyire is kegyetlenek és elszántak a tábor náci őrzői, a táborlakók körében szerveződő titkos ellenállási mozgalom tagjai még elszántabbak: megvédeni a gyermekek életét, mindenáron.
A holokauszt túlélő Moshe Kessler visszaemlékezésén alapuló A fiú a 66-os blokkból a holokauszt egyik legsokkolóbb, egyben leginspirálóbb történetének állít emléket.
Adatok
Raktári kód:
803759
EAN:
9789635827428
Eredeti megnevezés:
The Boy From Block 66
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Méret [mm]:
125 x 200
Hozzászólások