Nincs engedélyezve a javascript.
Különös éjszaka volt
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
Egy egész ország rajongott értük, egy egész ország döbbent meg 1985 nyarán, tragikus autóbalesetük hallatán.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Egy egész ország rajongott értük, egy egész ország döbbent meg 1985 nyarán, tragikus autóbalesetük hallatán. Sárosi Katalin és Zsoldos Imre neve a mai napig fogalom a zeneszeretők számára. A Különös éjszaka volt lapjain gyermekük, a saját jogán sikeres zenész, Zsoldos Gábor Dedy idézi fel legendás szerelmüket és slágerekkel szegélyezett pályafutásukat, visszaemlékezését pedig sosem látott archív fotók és pályatársaikkal készített interjúk gazdagítják.

„Imádott édesapám idén lett volna százegy esztendős, édesanyám kilencven! Sokszor eljátszom a gondolattal, hogy még ma is élhetnének, hiszen Bálint gazda és Kirk Douglas, sőt még sokan mások is megérték ezt a kort… Nekünk apuval sajnos kevés együtt töltött időt, összesen huszonhárom esztendőt adott az élet… De amit kaptunk, az azért tartalmas volt. Sokszor zenéltünk együtt, apu. Emlékszel? Megtanítottál éneklőfűrészelni, ott voltál - és nagyon büszke voltál rám - a diplomahangversenyemen, ott voltál jó néhány Hungária-, majd később Dolly Roll-koncerten is. Tetszett neked! Boldog voltál, hogy zenész lettem. Nem ismerted azonban egyik unokádat sem… Pedig hogy imádtad volna őket, és ők is téged.
Te viszont mindennél jobban szeretted a zenét, azt, hogy végre béke van, szerettél engem, anyut és a nagymamát. Egy ország szeretett, tisztelt, s egy ország aggódott érted 1985 augusztusában - de sajnos hiába. Soha nem felejtem el az utolsó mondataidat a szegedi kórházban a halálos ágyadon: "Kati? Mama? Jól vannak? Csókolom őket!" - Azután kómába estél, és soha többet nem tértél magadhoz.
Anyu! A te elvesztésedet képtelen vagyok feldolgozni… Azt egyszerűen nem fogadom el!”
(Zsoldos Gábor Dedy)

Adatok
Raktári kód:
800855
EAN:
9789634479055
Megjelenés:
2020.11.20.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
216
Méret [mm]:
140 x 215 x 16
Tömeg [g]:
610
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top