Nincs engedélyezve a javascript.
Hol itt fájt, hol ott fájt

Hol itt fájt, hol ott fájt

Válogatott írások életvitelszerűen tartózkodóknak

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 749.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"Szeretném már, ha ezeknek a bejegyzéseknek a túlnyomó része teljesen érthetetlen lenne, egy furcsa múlt különös hordaléka, mint azok a valamik, amiket néha fövenyes tengerpartokon találni, és az ember nem tudja róluk, hogy ismeretlen cetek csontszilánkjai-e, elsüllyedt hajók kóbor darabjai vagy csak a hullámoktól csiszolt sörösüveg-töredékek.
Leírás a könyvről
"Szeretném már, ha ezeknek a bejegyzéseknek a túlnyomó része teljesen érthetetlen lenne, egy furcsa múlt különös hordaléka, mint azok a valamik, amiket néha fövenyes tengerpartokon találni, és az ember nem tudja róluk, hogy ismeretlen cetek csontszilánkjai-e, elsüllyedt hajók kóbor darabjai vagy csak a hullámoktól csiszolt sörösüveg-töredékek. Azért a polcon még lehet, hogy jól mutatnak."

"Nem jó az embernek magát visszaolvasni. Ezt, mondjuk, eddig is tudtam; új dolgokat jó olvasni, mások jó dolgait jó újraolvasni, meg hát írni is jó vagy inkább szükséglet, sajátos önterápia. Magunkat újraolvasni eléggé skizoid érzés. Azt hittem, kissé kesernyés, de vicces fiú vagyok. Most pedig látom (nem tudom nem látni, mert olvasom), hogy a vicceim kétségbeesettek, a kedvem szar, és hol itt fáj, hol ott fáj. Mindezt talán éppen az írás takarja el előlem, de most olvasok."
Adatok
Raktári kód:
803952
EAN:
9789635048939
Megjelenés:
2024.06.12.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
408
Méret [mm]:
142 x 197 x 29
Tömeg [g]:
430
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Konok Péter
Konok Péter
Konok Péter (1969) történész, publicista, fordító. Szakterülete a huszadik századi baloldaliság története, erről két szakkönyvet és számos tanulmányt, cikket publikált. A diktatúrák történeti öröksége nyomot hagy egyéb írásain is. Magát „addikt szöveggyártónak” tekinti, aki, mint mondja, „ön- és társadalomterápiás szándékból” ír. Leginkább blogként használt Facebook-oldalán, illetve más blogokon, folyóiratokban, rádió- és tévéműsorokban igyekszik „kiírni magából a Nemzeti Egyetértés Rendszerét”.
Az ország leggyorsabb kiszállítása