Nincs engedélyezve a javascript.
Híres művészek Budapesten a Magyar Királyi Operaházban 1884-1944 (3 CD melléklettel) - Great Artists in Budapest Hungarian Royal Opera House (with 3 CD)

Híres művészek Budapesten a Magyar Királyi Operaházban 1884-1944 (3 CD melléklettel) - Great Artists in Budapest Hungarian Royal Opera House (with 3 CD)

Grosse Künstler in Budapest Ungarisch Königliches Opernhaus

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
1
12 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Lapozzuk fel képzeletben Budapest színháztörténetét, és e mintegy 200 év eseményeiből kövessük nyomon a Magyar Királyi Operaház első hatvan évének történetét! Kötetünk ennek a már régen letűnt kornak az emlékét szeretné közkinccsé tenni, és emléket állítani azoknak a művészeknek, akik e hatvan év során a Magyar Királyi Operaházban felléptek.
Leírás a könyvről
Lapozzuk fel képzeletben Budapest színháztörténetét, és e mintegy 200 év eseményeiből kövessük nyomon a Magyar Királyi Operaház első hatvan évének történetét!

Kötetünk ennek a már régen letűnt kornak az emlékét szeretné közkinccsé tenni, és emléket állítani annak a több mint 300 művésznek - énekeseknek, zeneszerzőknek, szólistáknak és karmestereknek -, akik e hatvan év során a Magyar Királyi Operaházban felléptek, és akik által a budapesti intézmény Bécs és Berlin mellett csakhamar a világ legjobb operaházai sorába tartozott. Rövid életrajzuk mellett az olvasó számos korabeli fényképet, autogramot, kéziratot és levelet talál, a könyvhöz mellékelt lemezeken pedig meghallgathatja azokat az áriákat, melyeket az énekesek a Magyar Királyi Operaház színpadán is előadtak.
Adatok
Raktári kód:
700674
ISBN:
9632970707
EAN:
9789632970707
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
640
Méret [mm]:
242 x 325 x 41
Nyelv:
angol; német; magyar
Tömeg [g]:
3180
Hozzászólások