Nincs engedélyezve a javascript.
A zenés rendezés titkai
Előkészületben
Várható megjelenés:
2024.10.15.
Még nincs meghatározva az ár
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
„A zenés színház mindig győz. Győz, mert egyszerűen és közérthetően üzen a legfontosabb dologról, az emberről, és ezen belül különösen az érzelmek örvényeiről.” Ez Kerényi Miklós Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas rendező, kiváló művész hitvallása, aki fél évszázadot töltött a zenés színházzal.
Ha szeretnél értesítést kapni, amikor előrendelhetővé válik a könyv, kattints az Érdekel gombra!
Leírás a könyvről
„A zenés színház mindig győz. Győz, mert egyszerűen és közérthetően üzen a legfontosabb dologról, az emberről, és ezen belül különösen az érzelmek örvényeiről.”
Ez Kerényi Miklós Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas rendező, kiváló művész hitvallása, aki fél évszázadot töltött a zenés színházzal, legendás rendezései - Pillangókisasszony, Elisabeth, A Csárdáskirálynő, Rómeó és Júlia - pedig generációk kedvencei. Könyvében most pályafutása egyik legizgalmasabb feladatára vállalkozik: bemutatni a zenés színházi előadásokat az elméleti alapoktól kezdve egészen a színpadra állításig.
A zenés rendezés titkai végigkalauzolja az olvasókat a darab kiválasztásától kezdve a koncepció megálmodásán, látványtervezésen, szereplőválogatáson, próbákon át egészen a bemutatóig, és azon is túl. Kerényi Miklós Gábor több évtizedes tapasztalatát kamatoztatva mutatja be egy előadás létrejöttének rögös, buktatókkal teli útját, miközben rövid anekdoták révén villantja fel karrierje legérdekesebb, legmulatságosabb, vagy épp legnehezebb pillanatait.
Könyve egyaránt szól pályakezdő rendezőtársainak, „színművészetis” hallgatóknak, vagy éppen lelkes, zenés színházat imádó gimnazistáknak, valamint amatőr színházi és iskolai előadásokat színpadra állító műkedvelő rendezőknek - no meg azoknak a rajongóknak, akik szeretnének bepillantani kedvenc zenés előadásaik megszületésének kulisszatitkaiba.
Adatok
Raktári kód:
803765
EAN:
9789635827732
Várható megjelenés:
2024.10.15.
Méret [mm]:
195 x 260
Hozzászólások