Nincs engedélyezve a javascript.
Csúcsrajáratva

Csúcsrajáratva

A washingtoni diplomácia kulisszatitkai

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
2 774 Ft
-25 %
Simonyi András volt washingtoni nagykövet munkájában sorra vette a nem hagyományos módszereket is: azt a bizonyos "lágy erőt", amellyel a modern nyugati kultúra felőrölte a keleti rezsimeket - a popkultúrát, a modern művészetet és a szerző számára legfontosabbat: a rockzenét. Mindez ebben a könyvben.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"A világ Amerikára figyel, és nekünk osztozni kell ebben a figyelemben. Magyarország a nyolcvanas-kilencvenes években kiemelten érdekes ország volt Közép-Kelet-Európában a rendszerváltásban betöltött szerepe miatt. A kétezres évekre ez az érdekességünk megkopni látszott. Tehát mindent meg kell tennünk azért, hogy hazánk ismét rákerüljön arra a radarernyőre, ahol a világ jelentősebb országai vannak" - ezzel a mottóval indult útnak 2002-ben Simonyi András nagykövet, és azzal az eltökéltséggel, hogy minél több ajtót nyisson, minél több kapcsolatot létesítsen Magyarország és az Egyesült Államok között.

Erre a hagyományos diplomácia egyedül nem képes, ezért nagyköveti munkájában sorra vette a nem hagyományos módszereket is: azt a bizonyos "lágy erőt", amellyel a modern nyugati kultúra felőrölte a keleti rezsimeket - a popkultúrát, a modern művészetet és a szerző számára legfontosabbat: a rockzenét.

Kint töltött évei alatt - rendkívüli módon - négy csúcstalálkozó jött létre az amerikai elnök és a magyar politikai vezetés között. Élvezhettük George Bush elnök kiemelt bizalmát. Hogyan érte el mindezt a washingtoni nagykövetség lelkes csapatának élén? Ebből a könyvből kiderülnek Simonyi András titkai.

Adatok
Raktári kód:
700861
ISBN:
9632971032
EAN:
9789632971032
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
164 x 235 x 28
Tömeg [g]:
820
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top