Nincs engedélyezve a javascript.
Kuss!

Kuss!

nemzeti [...] nyalóka

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 490 helyett
2 618 Ft
25 %
Fiala János harmadik kötetének már a címe is indulatkeltő. Hát még a folytatás! Az önmagát árbockosárból jelentő matrózként definiáló író mindenen kívül áll, nála mindenki megkapja a magáét. A közélet és belpolitika színe-javát felsorakoztató kötet nem öncélúan leplez le. Titkok tudójaként csak azok szobrát próbálja feldönteni, akik rászolgáltak erre.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Fiala János harmadik kötetének már a címe is: "Kuss! nemzeti [...] nyalóka" indulatkeltő. Hát még a folytatás! "Keljfeljancsi" című rádióműsora a trambulin, hogy korosztályát meghazudtoló érzékenységgel kotorja ki, amit hallgatói és olvasói - mi - gondosan, évek sora alatt szőnyegeink alá sepertünk. Az önmagát árbockosárból jelentő matrózként definiáló író elvileg ugyan mindenen kívül áll, attól még kioszthat bennünket: nála mindenki megkapja a magáét.

Politikai mutyikból, médiapaktumokból kimarad, más személyközi (szeretői) viszonyokból nem.

"Az elhangzottakról hazaérkezésünk napján, késő este, részletesen beszámoltam a feleségnek - írja a Vitray Tamásról szóló részben Fiala. - Már akkor éreztem, hogy ostobaságot csináltam, amikor leraktam a kagylót, pedig nem tudhattam, hogy az ura kérdésére: ki a frászkunyhóval tereferélt éjnek évadján, nem tér ki, hanem azon melegében, a hitvesi ágyban továbbadja az összes információt."

Nem öncélúan leplez le. Titkok tudójaként csak azok szobrát próbálja ledönteni, akik - a tévedés kockázatával - rászolgáltak erre, miközben könyve, a "Kuss!" nem az ellenőrzőbe írt intő.

Adatok
Raktári kód:
716216
ISBN:
9632977225; 9789632 977225
EAN:
9789632977225
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
141 x 214 x 19
Tömeg [g]:
440
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top