Nincs engedélyezve a javascript.
Volna itt egy ország
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
Lakner Zoltán és Tóth Ákos négy éve megjelent közös kötetük után, amelyben az Orbán-rendszer kialakulását vizsgálták a maguk sajátos szemléletmódjával, publicisztikai és elemző eszközeikkel, most azt veszik számba, hová jutottunk. Írásaik folyamatos reflexiók, a jelennel feleselők, a jövőt óvók, és sajátos időutazásra invitálók: vajon előre tudhattuk-e, mi jön?
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Lakner Zoltán és Tóth Ákos négy éve megjelent közös kötetük után, amelyben az Orbán-rendszer kialakulását vizsgálták a maguk sajátos szemléletmódjával, publicisztikai és elemző eszközeikkel, most azt veszik számba, hová jutottunk. Írásaik folyamatos reflexiók, a jelennel feleselők, a jövőt óvók, és sajátos időutazásra invitálók: vajon előre tudhattuk-e, mi jön? Erre számítottunk? Csinálhattuk volna másképp is? Számvetés e kötet, amelyben nemcsak a leírt szavak igazsága és a következtetések megalapozottsága kerül mérlegre, hanem az ezzel járó felelősség is.
Mert végső soron minden azért történik, hogy - Lakner Zoltán szavaival - közös életünk ne legyen örökké egy zérusösszegű játszma.

Adatok
Raktári kód:
755641
EAN:
9786155104978
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
147 x 215 x 27
Tömeg [g]:
580
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top