Nincs engedélyezve a javascript.
Navalnij
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2021.09.30.
3 999 helyett
2 799 Ft
30 %
Mérgezés, kirakatper, az emberi jogokra fittyet hányó börtönbüntetés: Alekszej Navalnij láthatóan feldühítette az Oroszországot több mint két évtizede vaskézzel uraló Vlagyimir Putyint, nemhiába emlegetik az orosz autokrata első valódi kihívójaként. Honnan indult a jogászból korrupcióellenes aktivistává, majd a Putyin-rezsim ellenzékének első számú vezetőjévé vált férfi pályafutása?
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Mérgezés, kirakatper, az emberi jogokra fittyet hányó börtönbüntetés: Alekszej Navalnij láthatóan feldühítette az Oroszországot több mint két évtizede vaskézzel uraló Vlagyimir Putyint, nemhiába emlegetik az orosz autokrata első valódi kihívójaként. Honnan indult a jogászból korrupcióellenes aktivistává, majd a Putyin-rezsim ellenzékének első számú vezetőjévé vált férfi pályafutása? Mit lehet tudni személyiségéről és politikai nézeteiről azon kívül, hogy Putyin kérlelhetetlen ellenfele, és milyen jövőt jósol Oroszország és az orosz elit számára fokozódó népszerűsége?
Az elismert Oroszország-szakértő, Navalnij belső körét jól ismerő Ben Noble és társszerzői, Jan Matti Dollbaum és Morvan Lallouet részletes áttekintést nyújtanak az orosz ellenzéki vezető pályafutásának különböző állomásairól és változó nézeteiről. A könyv alaposan körüljárja, Navalnij tevékenysége és a körülötte szerveződő mozgalom hogyan alakította át az elmúlt évtized során a Kreml taktikáját, és tette még keményebbé a rezsimet. Vajon sikerrel járhat Navalnij Putyin országában? Mit hozhat diadala vagy kudarca Oroszország és az egész világ számára?

Adatok
Raktári kód:
801245
EAN:
9789635820887
Eredeti megnevezés:
Navalny
Megjelenés:
2021.09.30.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
135 x 208 x 28
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top