Nincs engedélyezve a javascript.
A Trelawney-ház
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 599 helyett
3 449 Ft
25 %
Hannah Rotschild egyszerre szatirikus és megható regénye egy hóbortos, diszfunkcionális angol arisztokrata családról és omladozó kastélyukról emlékeztet bennünket arra, hogy a nők életét és reményeit még mindig a család és a szerelem kötelékei formálják.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Hannah Rotschild egyszerre szatirikus és megható regénye egy hóbortos, diszfunkcionális angol arisztokrata családról és omladozó kastélyukról emlékeztet bennünket arra, hogy a nők életét és reményeit még mindig a család és a szerelem kötelékei formálják.

Hétszáz éven át a hatalmas, borongós Trelawney-kastély Cornwallban – tornyok, díszek, szobák az év minden napjára, négymérföldnyi folyosó és ötszáz hold – Trelawney grófjainak pompás és impozáns „háromdimenziós névjegykártyájaként” szolgált. 2008-ban azonban már szinte teljesen romokban hever, köszönhetően a huszonnégy gróf egyre kevésbé pislákoló ambícióinak, pénzügyi alkalmatlanságának, két világháborúnak, a nagy gazdasági világválságnak és az örökösödési illetéknek. De az örökös, Kitto, a felesége, Jane, a három gyerekük, a kutya, Kitto agg szülei és bolhákat tanulmányozó, entomológus nénikéje, Tuffy mégis elevickélnek a felszínen. A történet igazából négy nőről szó: Jane-ről, Kitto húgáról, Blaze-ről, aki elhagyta Trelawney-t és Londonban csinált sikeres pénzügyi karriert, a vad és gyönyörű, érzéki, kitiltott Anastasiáról, és Ajísáról, a lányáról. Amikor Anastasia levelet ír, hogy tizenkilenc éves lánya, Ajísa hosszú időre berendezkedne a családnál, Blaze és Jane, akik évek óta nem is látták egymást, kénytelenek összefogni, hogy az új vendéget fogadhassák – és megmentsék a Trelawney-k házát. De mind a ketten kénytelenek szembenézni azzal a felfedezéssel, hogy egy ház egymagában édeskevés ahhoz, hogy összetartson egy családot.

Adatok
Raktári kód:
800697
EAN:
9789635044450
Eredeti megnevezés:
House of Trelawney
Megjelenés:
2021.10.10.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
496
Méret [mm]:
142 x 197 x
Tömeg [g]:
610
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Rothschild Hannah
Hannah Rothschild amellett hogy ír, filmes és vállalatvezető is. Életrajzi ihletésű könyve, a Pannonica: A lázadó bárónő címmel jelent meg 2012-ben. Első regénye, a Valószínűtlen szerelem 2016-ban elnyerte a Bollinger Everyman Wodehouse-díjat a legjobb szatirikus regény kategóriában, és döntős volt a Bailey’s Women’s Prize for Fictionön is (női regényírók díja). Magazinoknak és újságoknak, többek között a The Times-nak, a New York Times-nak, a Vogue-nak, a Bazaar-nak és a Vanity Fair-nek is dolgozik.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top