Nincs engedélyezve a javascript.
A bíbor lakosztály

A bíbor lakosztály
(E-könyv)

Mi rejtőzik az álarcok és a zárt ajtók mögött?

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 774 helyett
2 358 Ft
-15 %
Egy tehetséges újságíró lány és a nem hétköznapi szexuális szokásokat kutató és lenyűgözően vonzó kultúrantropológus buja kalandjain keresztül egyre mélyebbre merülünk a szenvedély birodalmába, feltárul előttünk a szereplők komor múltja, és súlyos titkok közelébe jutunk. Köztük a legveszélyesebb: mit rejt valójában a bíbor lakosztály?
Leírás a könyvről

A lelkes és tehetséges újságírólány, Joanna Chandler egy bulvárlapban ír szerelmi jó tanácsokról és szexpraktikákról, miközben a címlapra jutásról ábrándozik. Amikor váratlan lehetőséget kap arra, hogy az első oldalon tudósíthasson egy botrányszagú előadásról, bomba sztorira számít. A nagy durranás azonban elmarad, reményeit romba dönti hűtlen partnere, életébe pedig berobban egy lenyűgözően vonzó, szellemes, ám bosszantó ismeretlen. Ryan Hill.

A nem hétköznapi szexuális szokásokat kutató kultúrantropológus a nőkről vallott nézeteivel alaposan magára haragítja a lányt, aki ráadásul az állását is majdnem elveszíti miatta. Mégis vele kell oknyomozó riportra szövetkeznie, hogy aztán kalandozásaik során a férfi furábbnál furább erotikus klubokba csábítsa. Yana egyre mélyebbre merül a szenvedély birodalmába, feltárul előtte Ryan komor múltja, és súlyos titkok közelébe jut. Köztük a legveszélyesebb: mit rejt valójában a bíbor lakosztály?Olvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
745827
Megjelenés:
2015.
Oldalszám:
432
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem