Nincs engedélyezve a javascript.
Sebző vágyak

Sebző vágyak
(E-könyv)

Hol a határ gyötrő kín és édes szenvedés között?

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 625 helyett
2 231 Ft
-15 %
A Sebző vágyak nem közönséges erotikus irodalom, a szerző a hipnózisban is alkalmazott beszédtechnikát használja stíluseszközként, s ez ösztönzőleg hat erotikus ösztöneink megismerésére; ugyanakkor a könyv romantikus szerelmi történetként és lebilincselő krimiként is megállja a helyét, hiszen a legutolsó lapjáig bővelkedik az izgalmas fordulatokban.
Leírás a könyvről

Igazi erotikus csemegét tart most az olvasó a kezében. A fiatal, hányatott sorsú lány közelébe férkőzik apja egykori barátjának, a kőkemény milliárdos üzletembernek, akinek ki akarja fürkészni legsötétebb titkát, azt, hogy mi köze volt az apja halálához. Ám a zárkózott férfi eleinte egészen másféle titkokat oszt meg vele: a különleges érzékiség és az extrém szex birodalmába vezeti újdonsült tanítványát, feltárva előtte a lefojtott, lekötözött, olykor őrjöngésig felizgató vágyódás, a késleltetett kiteljesedés és az erotikus vágy fokozásának ezernyi buja eszközét.A Sebző vágyak nem közönséges erotikus irodalom, a szerző a hipnózisban is alkalmazott beszédtechnikát használja stíluseszközként, s ez ösztönzőleg hat erotikus ösztöneink megismerésére; ugyanakkor a könyv romantikus szerelmi történetként és lebilincselő krimiként is megállja a helyét, hiszen a legutolsó lapjáig bővelkedik az izgalmas fordulatokban.
Olvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2013. szeptemberi számában megjelent cikk: Valami vadságKönyvajánló: Válj igazi nővé!

Adatok
Raktári kód:
734832
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
432
Hozzászólások
Klaudia Tóthné Nyírő
Klaudia Tóthné Nyírő
2020. december 3. 13:30
Válaszolok
Imádtam! Letehetetlen! Nem lehet nem nevetni, nem sírni, nem szerteni együtt a szereplőkkel. <3 <3 <3
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem