Nincs engedélyezve a javascript.
Edie és Violet Bond második halála

Edie és Violet Bond második halála

Fordító:
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.08.05.
Előrendelői ár:
4 124.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Sacramento, 1885. Edie és Violet Bond valóban tudja, mit rejt a halál - a tizenhét éves ikerlányok médiumok, akik anyjuk képességét örökölve képesek kapcsolatba lépni a Fátyollal, és az ott lévő, végső nyugtukat nem lelő szellemekkel. Azonban misztikus képességeik haszontalannak bizonyulnak, amikor anyjuk sokkoló halála után apjuk egy hírhedt elmeg
Leírás a könyvről
Sacramento, 1885. Edie és Violet Bond valóban tudja, mit rejt a halál - a tizenhét éves ikerlányok médiumok, akik anyjuk képességét örökölve képesek kapcsolatba lépni a Fátyollal, és az ott lévő, végső nyugtukat nem lelő szellemekkel. Azonban misztikus képességeik haszontalannak bizonyulnak, amikor anyjuk sokkoló halála után apjuk egy hírhedt elmegyógyintézetbe záratná őket, és az egyedüli kiútnak a szökés bizonyul.
Menekülésük után Edie és Violet egy utazó spiritiszta társulathoz szegődik. A színésznők, költők és zenészek úgy tesznek, mintha szellemekkel lépnének kapcsolatba, olyan dolgokat kimondva, amikről a közvélekedés szerint fiatal hölgyek sohasem beszélhetnének. Ám amikor egy éjjel Violet fellépése balul sül el, egyedül Edie szerez tudomást arról, hogy egy szellem - ami megmagyarázhatatlan kapcsolatban áll édesanyjuk halálával -, átlépett az élők világába.
Miközben Edie titkon anyja rejtélyes utolsó kliense után nyomoz, megtudja, hogy valaki médiumokra vadászik... és könnyen lehet, hogy ők lesznek a következő áldozatai. Csak egymásban bízva állíthatják meg a gyilkost, akit senki más nem gátolhat meg tervében, hogy kicselezze a halált.
Lépj át a szellemek birodalmába ezzel az izgalmas, természetfeletti történettel a testvériségről és a női dacról, amelyet egy 19. században élt, valódi testvérpár ihletett. Az Edie és Violet Bond második halála tökéletes választás Kerri Maniscalco rajongói számára.
Adatok
Raktári kód:
803263
EAN:
9789632669663
Eredeti megnevezés:
The Second Death of Edie and Violet Bond 
Várható megjelenés:
2024.08.05.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
125 x 200 x 30
Hozzászólások
 
Az ország leggyorsabb kiszállítása