Nincs engedélyezve a javascript.
Az idő rabjai
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 182.-
Eredeti ár:
3 743.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az immár több mint ezer évet megélt Matthew de Clermont az amerikai függetlenségi háború csataterein találkozik Marcus MacNeillel, az ifjú massachusettsi sebésszel. A szabadság fényes pillanatában egy rövid időre minden lehetségesnek tűnik, és Marcus örömmel kap a lehetőségen, amikor a sokat látott vámpír felajánlja neki a halhatatlanságot és a szigorú puritán erkölcsöktől való szabadulást.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
Az immár több mint ezer évet megélt Matthew de Clermont az amerikai függetlenségi háború csataterein találkozik Marcus MacNeillel, az ifjú massachusettsi sebésszel. A szabadság fényes pillanatában egy rövid időre minden lehetségesnek tűnik, és Marcus örömmel kap a lehetőségen, amikor a sokat látott vámpír felajánlja neki a halhatatlanságot és a szigorú puritán erkölcsöktől való szabadulást. Ám átalakulása nehézségekkel teli, és a De Clermont família merev ősi hagyományai mély ellentétben állnak a Marcus által vallott szabadság, egyenlőség, testvériség eszméjével.
Napjaink Párizsában Marcus halandó szerelme, Phoebe Taylor szintén az örökkévalóság ösvényére készül lépni. Bár az átalakulás modernizált változata egyszerűnek tűnik, a szerelmespárnak rá kell döbbennie, hogy a vámpírlétre vágyó halandónak egyáltalán nincs könnyebb dolga, mint annak idején, a 18. században. A múlt eltemetettnek hitt árnyai könnyen visszatérhetnek - és az idők végezetéig kísérthetik mindkettejüket.

A történelmi hűséget és a természetfelettit utánozhatatlan módon vegyítő Deborah Harkness új regénye kötelező olvasmány a Mindenszentek-trilógia hívei számára, és tökéletes bevezetőt kínál a szerző univerzumába.
Adatok
Raktári kód:
800822
ISBN:
9789632667270; 9789632667287
EAN:
9789632667287
Eredeti megnevezés:
Times convert
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
528
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Deborah Harkness
Deborah Harkness
Az 1965-ös születésű Deborah Harkness tudománytörténészként szerzett nevet magának, mielőtt 2011-ben megjelentette volna A boszorkányok elveszett könyvét. A történelmi fikciót és a fantasyt egyedi módon kombináló Mindenszentek-trilógia azóta több mint 30 országban került kiadásra, és sikeres tévésorozat is született belőle. A Mindenszentek-univerzumot Az idő rabjaiban tovább bővítő szerző Kaliforniában él, ahol a Dél-Kaliforniai Egyetemen oktat, és szabad idejében borszakértői blogot ír.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top