Nincs engedélyezve a javascript.
Az éjszaka árnyai

Az éjszaka árnyai

A Mindszentek - trilógia második kötete

Sorozat:
Előkészületben
Még nincs meghatározva az ár
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Diana és Matthew az időt átszelve az Erzsébet-kori Londonban kutatja tovább a rejtélyes Ashmole 782 kézirat titkait. Az 1590-es évek Londonjában kémek, udvaroncok, művészek és teremtmények hada hemzseg, közöttük Matthew régi barátai és ősi ellenségei. Miközben Diana tanítót keres a boszorkánymesterség elsajátításához, Matthew sötét múltja egyre szorosabb hálót sző köréjük.
Ha szeretnél értesítést kapni, amikor előrendelhetővé válik a könyv, kattints az Érdekel gombra!
Leírás a könyvről
Diana és Matthew az időt átszelve az Erzsébet-kori Londonban kutatja tovább a rejtélyes Ashmole 782 kézirat titkait. Az 1590-es évek Londonjában kémek, udvaroncok, művészek és teremtmények hada hemzseg, közöttük Matthew régi barátai és ősi ellenségei. Miközben Diana tanítót keres a boszorkánymesterség elsajátításához, Matthew sötét múltja egyre szorosabb hálót sző köréjük. Az Ashmole 782 utáni hajsza során egész Európát be kell járniuk, és szembe kell nézniük a korszak leghatalmasabb és legveszélyesebb világi vezetőivel és természetfeletti lényeivel.

A Mindenszentek-trilógia második részében Deborah Harkness csodálatos részletességgel eleveníti meg az Erzsébet-kort. Az éjszaka árnyai természetfeletti intrikákkal teli lapjain találkozhatunk az ötleteket kunyeráló Will Shakespeare-rel, a lángoló tehetségű Christopher Marlowe-val és az Angliát naggyá tévő Erzsébet királynővel. A regénysorozatból nagy sikerű televíziós adaptáció készült A boszorkányok elveszett könyve címmel.
Adatok
Raktári kód:
803087
EAN:
9789632668567
Eredeti megnevezés:
Shadow of Night
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
672
Méret [mm]:
142 x 215 x 40
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Deborah Harkness
Deborah Harkness
Az 1965-ös születésű Deborah Harkness tudománytörténészként szerzett nevet magának, mielőtt 2011-ben megjelentette volna A boszorkányok elveszett könyvét. A történelmi fikciót és a fantasyt egyedi módon kombináló Mindenszentek-trilógia azóta több mint 30 országban került kiadásra, és sikeres tévésorozat is született belőle. A Mindenszentek-univerzumot Az idő rabjaiban tovább bővítő szerző Kaliforniában él, ahol a Dél-Kaliforniai Egyetemen oktat, és szabad idejében borszakértői blogot ír.