Nincs engedélyezve a javascript.
Csipkerózsikák
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
5 249.-
Eredeti ár:
6 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Stephen King és Owen King szuperprodukciójában, apa és fia közösen írt könyvében a fő kérdés: mi történhet, ha a nők eltűnnek a férfiak világából?
Valamikor a jövőben (amely olyan valóságos, hogy akár napjainkra is felcserélhető lehetne) a nőket elalvás közben beburkolja egy ismeretlen fehérjéből képződő hártya, olyan, mint a selyemgubó.
Leírás a könyvről
Stephen King és Owen King szuperprodukciójában, apa és fia közösen írt könyvében a fő kérdés: mi történhet, ha a nők eltűnnek a férfiak világából?

Valamikor a jövőben (amely olyan valóságos, hogy akár napjainkra is felcserélhető lehetne) a nőket elalvás közben beburkolja egy ismeretlen fehérjéből képződő hártya, olyan, mint a selyemgubó. Ha a Csipkerózsikákként alvó nőket felébresztik, vagy bármi módon megsérül a gubójuk, akkor állatiasan vadak és erőszakosak lesznek. Alvás közben viszont egy másik, a miénknél jobb világba jutnak, ahol harmónia uralkodik, és szinte nincsenek konfliktusok.

Egy isten háta mögötti helyen, a nyugat-virginiai Dooling női börtönében azonban van egyvalaki, egy titokzatos idegen, bizonyos Eve Black, aki normális módon elalszik és felébred. De vajon az ő esetében orvosi anomáliáról van szó, amit tanulmányozni kellene, hátha megoldást ad erre az egész alvásproblémára? Vagy talán Eve Black démon, a megmagyarázhatatlan jelenség okozója, és a legjobb lenne megsemmisíteni? A magukra maradt, egyre inkább ősi ösztöneikre hallgató férfiak egymással vetélkedő frakciókra szakadnak: ki megölni, ki megmenteni akarja Eve-t. Mások a zűrzavart kihasználva személyes ellenségeiken állnának bosszút. A csupa férfi világban elszabadul a pokol és tombol az erőszak...Fordította: Dranka Anita
Adatok
Raktári kód:
757717
ISBN:
9789634059264
EAN:
9789634059264
Eredeti megnevezés:
Sleeping Beauties
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
800
Méret [mm]:
160 x 235 x 45
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
960
Hozzászólások
Nagy Kornél
Nagy Kornél
2018. augusztus 4. 0:09
Válaszolok
Gondolom, ez egyelőre keménykötésű változat lesz. Terveznek a könyvből puhakötésűt is megjelentetni? Vagy még nem biztos?
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2018. augusztus 6. 11:40
Válaszolok
Kedves Kornél, igen, ez keménykötésben jelenik most meg. Puhakötésű verzió esetleg a későbbiekben, az utánnyomáskor lesz majd. Szép napot kívánunk, az Európa Könyvkiadó szerkesztősége
Erki Tamás
Erki Tamás
2018. augusztus 10. 11:19
Válaszolok
Tisztelt Kiadó! Mindamellett, hogy nagyon örülök a megjelenésnek szeretném megkérdezni, hogy a tervezett Végítélet című könyv is várható az idén? Illetve idén várható még könyv Stephen Kingtől? Válaszukat előre is köszönöm!
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2018. augusztus 13. 11:13
Válaszolok
Kedves Tamás, igen, érkezik idén a Végítélet, valamint A ragyogás is! Szép napot kívánunk, az Európa Könyvkiadó szerkesztősége
Nagy Kornél
Nagy Kornél
2018. augusztus 16. 23:58
Válaszolok
Tisztelt Kiadó! Ha jól tudom, hamarosan az Éjszakai műszakból is érkezik utánnyomás. Ha valóban, az puhakötésű lesz? Illetve új stílusú (Tabák Miklós-féle) borító fedi majd? Üdv.
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2018. augusztus 17. 15:58
Válaszolok
Kedves Kornél, 2019-re tervezzük az Éjszakai műszak újranyomását, keménykötésben, és igen, Tabák Miklós-féle borítóval :) Szép napot kívánunk, az Európa Könyvkiadó szerkesztősége
Dorogi András
Dorogi András
2018. szeptember 4. 23:01
Válaszolok
Kedves Kiadó! Ebook formátumban várható?
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2018. szeptember 5. 11:47
Válaszolok
Kedves András, igen, lesz e-book formában is! Szép napot kívánunk, az Európa Könyvkiadó szerkesztősége
 

Ismerje meg a szerzőt

Stephen King
Stephen King
Stephen King (Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, a legtöbb művét meg is filmesítették.
Az ország leggyorsabb kiszállítása