Nincs engedélyezve a javascript.
A legsötétebb óra
plecsni-2.png
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 999 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Akció:
Válassz három könyvet 2+1 jelöléssel ellátott kiadványaink közül, és a legalacsonyabb árút ajándékba adjuk. Kérjük, mindhárom könyvet helyezd a kosaradba! A 2+1 akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe.
1940 nyarán minden szem Nagy-Britannia déli égboltjára szegeződik: az angliai csata vészterhes napjai ezek. Evie Lucas figyelmét mégis egészen másvalami köti le: a vidám és jóvágású fiatal pilóta, Tony Anderson. A lány ígéretes művész, és minden másnál szívesebben örökíti meg szerelme arcvonásait szenvedélyes portrékon.
Leírás a könyvről

Az igazság sokszor nem a történelemkönyvek lapjain olvasható…1940 nyarán minden szem Nagy-Britannia déli égboltjára szegeződik: az angliai csata vészterhes napjai ezek. Evie Lucas figyelmét mégis egészen másvalami köti le: a vidám és jóvágású fiatal pilóta, Tony Anderson. A lány ígéretes művész, aki előtt fényes jövő áll, és minden másnál szívesebben örökíti meg szerelme arcvonásait az újabb és újabb szenvedélyes portrékon.

Hetven évvel később a nemrég megözvegyült művészettörténész, Lucy Standish próbál újra egyenesbe jönni, ehhez azonban fel kell tárnia a rejtélyt, mely a házában található egyik festményt övezi. Miközben igyekszik kibogozni a szálakat, egy olyan történet körvonalai rajzolódnak ki előtte, melyet okkal tartottak titokban az egész világ előtt. Lucynek hamarosan rá kell döbbennie, hogy élete halálos veszélyben forog, mert a jelenben és a múltban egyaránt akadnak olyanok, akik bármi áron megakadályoznák, hogy az igazság napvilágra kerüljön.

Adatok
Raktári kód:
750303
EAN:
9789633579114
Eredeti megnevezés:
The Darkest Hour
Megjelenés:
2017.10.15.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
480
Méret [mm]:
135 x 208 x 35
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

article_2285313_187473df000005dc_742_233x423-1.jpg
Barbara Erskine
Az 1944-es születésű brit Barbara Erskine már legelső regényével, az eredeti nyelven 1986-ban megjelent Hay várának asszonyával a sikerszerzők közé emelkedett, hiszen a romantikus történelmi regényből több mint hárommillió példány kelt el világszerte. A történész végzettségű írónő szerkesztőként és szabadúszó kutatóként dolgozott irodalmi áttörése előtt, és műveit a legapróbb részletekig hiteles történelmi háttér és a természetfeletti motívumok összeszövése jellemzi. Barbara Erskine jelenleg egy Colchester közeli ősi uradalmi házban él családjával.
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem